pendik escort bayan
ak

Kadın Mahkum Hastaneden Firar Etti

24.10.2014 - 21:09, Güncelleme: 24.10.2014 - 21:09
 

Kadın Mahkum Hastaneden Firar Etti

Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü 45 yaşındaki Zeher G. tedavi için götürüldüğü hastaneden firar etti.

Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü 45 yaşındaki Zeher G. tedavi için götürüldüğü hastaneden firar etti. Polis ekipleri kadın mahkumun yakalanması için çalışma başlattı.     Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Zeher G. akşam saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle infaz koruma memurları eşliğinde Numune Hastanesi acil servisine götürüldü. Yapılan muayenenin ardından tahlil için kan örneği alınan Zeher G., tuvalete gitmek için izin istedi. Tuvalete giden Zeher G., infaz koruma memurlarının kan tahlilini almaya gitmesini fırsat bilip acil servisin arka kapısından çıkıp firar etti. İnfaz koruma memurlarının durumu fark etmesi üzerine polise haber verildi. Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Zeher G.'nin bu yöne giden toplu taşıma araçlarına binebileceği ihtimaliyle otobüs ve tren garındaki ekipler uyarıldı. Zeher G.'yi yakalama çalışmaları sürüyor. - Sivas
Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü 45 yaşındaki Zeher G. tedavi için götürüldüğü hastaneden firar etti.

Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü 45 yaşındaki Zeher G. tedavi için götürüldüğü hastaneden firar etti. Polis ekipleri kadın mahkumun yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Zeher G. akşam saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle infaz koruma memurları eşliğinde Numune Hastanesi acil servisine götürüldü. Yapılan muayenenin ardından tahlil için kan örneği alınan Zeher G., tuvalete gitmek için izin istedi. Tuvalete giden Zeher G., infaz koruma memurlarının kan tahlilini almaya gitmesini fırsat bilip acil servisin arka kapısından çıkıp firar etti. İnfaz koruma memurlarının durumu fark etmesi üzerine polise haber verildi. Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Zeher G.'nin bu yöne giden toplu taşıma araçlarına binebileceği ihtimaliyle otobüs ve tren garındaki ekipler uyarıldı. Zeher G.'yi yakalama çalışmaları sürüyor. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.