pendik escort bayan
ak

Bir Yardım Gönüllüsü, Muammer Demirci

24.10.2014 - 17:24, Güncelleme: 24.10.2014 - 17:24
 

Bir Yardım Gönüllüsü, Muammer Demirci

Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmasıyla bilinen,takdir edilen Sivaslı işadamı Muammer Demirci, önemli bir hizmete daha imza attı.

Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmasıyla bilinen,takdir edilen Sivaslı işadamı Muammer Demirci, önemli bir hizmete daha imza attı.     Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmasıyla bilinen,takdir edilen  ve tanınan Sivaslı işadamı Muammer Demirci, önemli bir hizmete daha imza attı 4 yıl önce memleketi Koyulhisar’ın zirve noktasına yaptırdığı bayrağın solmasına tahammül edemeyerek değiştirdi, yeniledi. Bu davranış hemşehrileri tarafından takdirle karşılandı. 54 Metrekarelik bayrak yeni ihtişamı ile Koyulhisar’ın zirve noktasında güzel bir görüntü sergilerken, Milli duyguların bilinçlenmesine ve kabarmasına da neden oluyor   Sivas sevdalısı hayırsever işadamı Muammer Demirci, önceki yıllarda Tokat’ın Reşadiye İlçesine’de bir şehitlik anıtı yapmış tüm Tokatlıların gönlünde taht kurmuştu. Demirci, ayrıca Sivas Suşehri ilçesinin bir köyünde Ermeniler tarafından şehit edilen 72 askerin mezarlıklarını yaptırmış güzel bir anıt haline getirerek tüm masraflarını karşılamıştı. Çevre düzenlemeleri, görkemli bir anıtıyla ziyaretlere açık hale getirmesini sağlayan Muammer Demirci, tüm Sivas Vilayeti’nin mülki amirlerinin teşekkür ve takdirini almıştı. Anıt Sivas protokolü ve siyasetçilerinin katılımıyla ziyarete açılmıştı.     Geçen dönem Sivas’tan Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı da olan Muammer Demirci’nin, memleketine çok sayıda yatırım yaptığı, dar gelirli vatandaşlara yardımlarda bulunduğu, Sivaslı çok sayıda öğrenciye burs verdiği biliniyor.
Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmasıyla bilinen,takdir edilen Sivaslı işadamı Muammer Demirci, önemli bir hizmete daha imza attı.

Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmasıyla bilinen,takdir edilen Sivaslı işadamı Muammer Demirci, önemli bir hizmete daha imza attı.

 

 

Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmasıyla bilinen,takdir edilen  ve tanınan Sivaslı işadamı Muammer Demirci, önemli bir hizmete daha imza attı 4 yıl önce memleketi Koyulhisar’ın zirve noktasına yaptırdığı bayrağın solmasına tahammül edemeyerek değiştirdi, yeniledi. Bu davranış hemşehrileri tarafından takdirle karşılandı. 54 Metrekarelik bayrak yeni ihtişamı ile Koyulhisar’ın zirve noktasında güzel bir görüntü sergilerken, Milli duyguların bilinçlenmesine ve kabarmasına da neden oluyor

 

Sivas sevdalısı hayırsever işadamı Muammer Demirci, önceki yıllarda Tokat’ın Reşadiye İlçesine’de bir şehitlik anıtı yapmış tüm Tokatlıların gönlünde taht kurmuştu. Demirci, ayrıca Sivas Suşehri ilçesinin bir köyünde Ermeniler tarafından şehit edilen 72 askerin mezarlıklarını yaptırmış güzel bir anıt haline getirerek tüm masraflarını karşılamıştı. Çevre düzenlemeleri, görkemli bir anıtıyla ziyaretlere açık hale getirmesini sağlayan Muammer Demirci, tüm Sivas Vilayeti’nin mülki amirlerinin teşekkür ve takdirini almıştı. Anıt Sivas protokolü ve siyasetçilerinin katılımıyla ziyarete açılmıştı.

 

 

Geçen dönem Sivas’tan Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı da olan Muammer Demirci’nin, memleketine çok sayıda yatırım yaptığı, dar gelirli vatandaşlara yardımlarda bulunduğu, Sivaslı çok sayıda öğrenciye burs verdiği biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.