pendik escort bayan
ak

Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

24.10.2014 - 11:38, Güncelleme: 24.10.2014 - 11:38
 

Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

Sivas'ta yalnız yaşayan 68 yaşındaki Mahmut Şimşek komşuları tarafından evinde ölü bulundu.

Sivas'ta yalnız yaşayan 68 yaşındaki Mahmut Şimşek komşuları tarafından evinde ölü bulundu. Olay kent merkezinde Gökmedrese Mahallesi Uzunyol Caddesi Üzerinde bulunan Halis Temiz Apartmanı'nın 1'inci katında meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan Bağkur emeklisi 5 çocuk babası Mahmut Şimşek'in yemeklerini yapan karşı komşusu Aysel Durak, kahvaltıı vermek için kendisinde bulunan yedek anahtar ile kapıyı açarak eve girmek istedi. Kapıyı açtığı sırada Mahmut Şimşek'in kapının arkasında hareketsiz yerde yattığını gören Durak diğer komşulardan yardım istedi. Daha sonra sağlık ekipleri ve polise haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede Şimşek'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Şimşek'in cesedi incelemenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği sanılan Şimşek'in kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.   Öte yandan Mahmut Şimşek'in ölüm haberini duyarak olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. - Sivas
Sivas'ta yalnız yaşayan 68 yaşındaki Mahmut Şimşek komşuları tarafından evinde ölü bulundu.


Sivas'ta yalnız yaşayan 68 yaşındaki Mahmut Şimşek komşuları tarafından evinde ölü bulundu.

Olay kent merkezinde Gökmedrese Mahallesi Uzunyol Caddesi Üzerinde bulunan Halis Temiz Apartmanı'nın 1'inci katında meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan Bağkur emeklisi 5 çocuk babası Mahmut Şimşek'in yemeklerini yapan karşı komşusu Aysel Durak, kahvaltıı vermek için kendisinde bulunan yedek anahtar ile kapıyı açarak eve girmek istedi. Kapıyı açtığı sırada Mahmut Şimşek'in kapının arkasında hareketsiz yerde yattığını gören Durak diğer komşulardan yardım istedi. Daha sonra sağlık ekipleri ve polise haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede Şimşek'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Şimşek'in cesedi incelemenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği sanılan Şimşek'in kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

 

Öte yandan Mahmut Şimşek'in ölüm haberini duyarak olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.