pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İşkur İl Müdürü “Kimseye İş Beğendiremiyoruz” dedi

23.10.2014 - 10:37, Güncelleme: 23.10.2014 - 10:37
 

İşkur İl Müdürü “Kimseye İş Beğendiremiyoruz” dedi

İşkur Sivas il müdürü Nurettin Köksal Sivas’ta özel bir Televizyonda yayınlanan Soru Yorum programına katıldı.

İşkur Sivas il müdürü Nurettin Köksal Sivas’ta özel bir  Televizyonda yayınlanan Soru Yorum programına katıldı. Programda konusan Köksal, Sivas'taki işsizlik sorunları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.    Sivas’taki işsizlik konusunda önemli açıklamalarda bulunan Köksal, Sivas halkını iş beğenmemekle suçladı. Bana gelen herkese iş bulurum şeklinde çok iddialı konuşan Köksal, “Yeterli eleman yok, millet iş beğenmiyor, diyen il müdürünün bu açıklamaları program yapımcısınıda şaşırttı. Nurettin Köksal’ın yaptığı açıklamalar karşısında söyleyecek söz bulamadığını belirten sunucu, önümüzdeki günlerde işkur il müdürlüğüne giderek iş başvuruları ile alakalı çekim yapacaklarını söyledi.   “Halk günlerinde belediye başkanından iş isteyenlerin olduğunu iddaa eden Köksal, bırakın başkan işini yapsın. İş arıyorsanız bize gelin, “Sivas halkı iş beğenmiyor. Herkese uygun iş var.”dedi.     Tüm ilçeler için marka projeleri yaptıklarını ve belediyeler ile bu projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Köksal, Sivas’ın bir madencilik şehri olduğunu, bu sektörde büyük ilerlemenin kaydedildiğini söyledi. Madencilik ve tekstil alanında Sivas’ın geliştiğini belirten Köksal, eleman bulmakta zorlandıklarını, iş arayanlara iş beğendiremediklerini söyledi. - SİVAS
İşkur Sivas il müdürü Nurettin Köksal Sivas’ta özel bir Televizyonda yayınlanan Soru Yorum programına katıldı.

İşkur Sivas il müdürü Nurettin Köksal Sivas’ta özel bir  Televizyonda yayınlanan Soru Yorum programına katıldı. Programda konusan Köksal, Sivas'taki işsizlik sorunları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

 Sivas’taki işsizlik konusunda önemli açıklamalarda bulunan Köksal, Sivas halkını iş beğenmemekle suçladı. Bana gelen herkese iş bulurum şeklinde çok iddialı konuşan Köksal, “Yeterli eleman yok, millet iş beğenmiyor, diyen il müdürünün bu açıklamaları program yapımcısınıda şaşırttı. Nurettin Köksal’ın yaptığı açıklamalar karşısında söyleyecek söz bulamadığını belirten sunucu, önümüzdeki günlerde işkur il müdürlüğüne giderek iş başvuruları ile alakalı çekim yapacaklarını söyledi.

 

“Halk günlerinde belediye başkanından iş isteyenlerin olduğunu iddaa eden Köksal, bırakın başkan işini yapsın. İş arıyorsanız bize gelin, “Sivas halkı iş beğenmiyor. Herkese uygun iş var.”dedi.

 

 

Tüm ilçeler için marka projeleri yaptıklarını ve belediyeler ile bu projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Köksal, Sivas’ın bir madencilik şehri olduğunu, bu sektörde büyük ilerlemenin kaydedildiğini söyledi. Madencilik ve tekstil alanında Sivas’ın geliştiğini belirten Köksal, eleman bulmakta zorlandıklarını, iş arayanlara iş beğendiremediklerini söyledi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.