pendik escort bayan
ak

Hacdan Dönen Kadın Hastaneye Kaldırıldı

21.10.2014 - 19:16, Güncelleme: 21.10.2014 - 19:16
 

Hacdan Dönen Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Sivas'ta hacdan dönen ve rahatsızlanan C.G. adlı kadın sağlık durumunun şüpheli görülmesi üzerine özel önlemler alınarak hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ta hacdan dönen ve rahatsızlanan 83 yaşındaki C.G. adlı kadın sağlık durumunun şüpheli görülmesi üzerine özel önlemler alınarak hastaneye kaldırıldı.   Suudi Arabistan'da Hac farizasını yerine getirdikten sonra bugün memleketi Sivas'a dönen C.G. adlı kadın rahatsızlanması üzerine sağlık ekipleri alarma geçirildi. Sivas Devlet Hastanesi acil servisine götürülen C.G. için acil servis önlem olarak boşaltılırken, özel kıyafet giyen sağlık ekipleri müdahale etti. Buradaki muayene işleminin ardından C.G. ambulansla Numune Hastanesi'ne sevk edildi. C.G.'nin hastalığının kesin teşhisi için tahlil yapılacağı öğrenildi.     Hacdan gelenlerde 'Mers' hastalığı riski bulunduğu ve bu hastalığın belirtilerinin Ebola'ya benzediği öğrenilirken, kesin sonucun tetkiklerden sonra netleşeceği öğrenildi. SİVAS
Sivas'ta hacdan dönen ve rahatsızlanan C.G. adlı kadın sağlık durumunun şüpheli görülmesi üzerine özel önlemler alınarak hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ta hacdan dönen ve rahatsızlanan 83 yaşındaki C.G. adlı kadın sağlık durumunun şüpheli görülmesi üzerine özel önlemler alınarak hastaneye kaldırıldı.

 

Suudi Arabistan'da Hac farizasını yerine getirdikten sonra bugün memleketi Sivas'a dönen C.G. adlı kadın rahatsızlanması üzerine sağlık ekipleri alarma geçirildi. Sivas Devlet Hastanesi acil servisine götürülen C.G. için acil servis önlem olarak boşaltılırken, özel kıyafet giyen sağlık ekipleri müdahale etti. Buradaki muayene işleminin ardından C.G. ambulansla Numune Hastanesi'ne sevk edildi. C.G.'nin hastalığının kesin teşhisi için tahlil yapılacağı öğrenildi.

 

 

Hacdan gelenlerde 'Mers' hastalığı riski bulunduğu ve bu hastalığın belirtilerinin Ebola'ya benzediği öğrenilirken, kesin sonucun tetkiklerden sonra netleşeceği öğrenildi. SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.