pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta CHP'lilerden Adliye Önüne Siyah Çelenk

20.10.2014 - 18:19, Güncelleme: 20.10.2014 - 18:19
 

Sivas'ta CHP'lilerden Adliye Önüne Siyah Çelenk

Chp Sivas il teşkilatı üyeleri, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili dosya hakkında verilen 'takipsizlik' kararına tepki göstermek için adliye binası girişine siyah çelenk bıraktı.

CHP Sivas il teşkilatı üyeleri, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili dosya hakkında verilen 'takipsizlik' kararına tepki göstermek için adliye binası girişine siyah çelenk bıraktı.   CHP Sivas il teşiklatı üyesi yaklaşık 100 kişi, bugün Sabah saatlerinde adliye önünde bir araya geldi. Partililer daha sonra üzerinde, 'Adaletin kara günü' yazan siyah çelengi alkışlar ve ıslıklar eşliğinde adliye binasının önünde bıraktı. Burada açıklama yapan CHP Sivas İl Başkanı ULAŞ KARASU, 17 ve 25 Aralık operasyonlarına değinerek, "Ülkemizde AKP iktidarı döneminde hukuk sadece iktidarın hukuku, adalet ise bir yalan olmuştur. Bu kadar kanıt varken, her şey göz önünde iken ne yazıkki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu yolsuzlukları kapatmaya çalışmaktadır. Bu hırsızlıkları kapatmaya çalışanlar şunu bilsinler ki, adalet bir gün kendilerine lazım olacaktır. Hepimize düşen görev hukukun üstünlüğünü, eşitliğini herkese hissettirmektir. Yıllardır halkımızın inançlarını sömüren, kendileri lüks villalarda otuturken toplumu her geçen gün yoksullaştıranlardan, CHP olarak bizler yolsuzluğun, hırsızlığın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını er ya da geç soracağız. Onları adaletin karşısına çıkartıp hesap vermelerini sağlayacağız. Adaletini kaybeden, AK Parti'nin hakimi ve savcısı olan arkadaşlara da sesleniyoruz. Hukuku yok etmeyiniz. Gün gelecek, hukuk size de lazım olacaktır" diye konuştu. - Sivas
Chp Sivas il teşkilatı üyeleri, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili dosya hakkında verilen 'takipsizlik' kararına tepki göstermek için adliye binası girişine siyah çelenk bıraktı.

CHP Sivas il teşkilatı üyeleri, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili dosya hakkında verilen 'takipsizlik' kararına tepki göstermek için adliye binası girişine siyah çelenk bıraktı.

 

CHP Sivas il teşiklatı üyesi yaklaşık 100 kişi, bugün Sabah saatlerinde adliye önünde bir araya geldi. Partililer daha sonra üzerinde, 'Adaletin kara günü' yazan siyah çelengi alkışlar ve ıslıklar eşliğinde adliye binasının önünde bıraktı. Burada açıklama yapan CHP Sivas İl Başkanı ULAŞ KARASU, 17 ve 25 Aralık operasyonlarına değinerek, "Ülkemizde AKP iktidarı döneminde hukuk sadece iktidarın hukuku, adalet ise bir yalan olmuştur. Bu kadar kanıt varken, her şey göz önünde iken ne yazıkki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu yolsuzlukları kapatmaya çalışmaktadır. Bu hırsızlıkları kapatmaya çalışanlar şunu bilsinler ki, adalet bir gün kendilerine lazım olacaktır. Hepimize düşen görev hukukun üstünlüğünü, eşitliğini herkese hissettirmektir. Yıllardır halkımızın inançlarını sömüren, kendileri lüks villalarda otuturken toplumu her geçen gün yoksullaştıranlardan, CHP olarak bizler yolsuzluğun, hırsızlığın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını er ya da geç soracağız. Onları adaletin karşısına çıkartıp hesap vermelerini sağlayacağız. Adaletini kaybeden, AK Parti'nin hakimi ve savcısı olan arkadaşlara da sesleniyoruz. Hukuku yok etmeyiniz. Gün gelecek, hukuk size de lazım olacaktır" diye konuştu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.