pendik escort bayan
ak

Direksiyonda Kan Şekeri Düşünce Kaza Yaptı

17.10.2014 - 20:10, Güncelleme: 17.10.2014 - 20:10
 

Direksiyonda Kan Şekeri Düşünce Kaza Yaptı

Sivas'ta rahatsızlanan sürücü 29 yaşındaki Cihan Yılmazer'in kontrolünü yitirdiği otomobil, ağaca çarptıktan sonra takla atıp park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.

Sivas'ta rahatsızlanan sürücü 29 yaşındaki Cihan Yılmazer'in kontrolünü yitirdiği otomobil, ağaca çarptıktan sonra takla atıp park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.   Kaza öğle saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. Kılavuz Mahallesi'nden 58 NU 029 plakalı otomobili ile yola çıkan Cihan Yılmazer, direksiyonda rahatsızlanınca otomobili ile ilk önce orta refüjde bulunan ağaca, ardından elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil yol kenarında park halinde bulunan Ahmet Turan Demir'e ait 34 AZ 2871 plakalı otomobilinin ön tarafına düştü. Her iki otomobilde maddi hasar meydana gelirken kazada yaralanan olmadı.     Kontrol amaçlı Sivas Devlet Hastanesi'ne götürülen sürücü Yılmazer'in kan şekerinin düştüğü belirtildi. Park halindeki otomobilin sahibi Ahmet Turan Demir, "Otomobilimi yol kenarına park ettim. Tam arabamın önüne geldiğim sırada otomobil önce ağaca, sonra direğe çarptı. Otomobil havalanınca üzerime düşmesin diye kendimi kenara attım" dedi. Kaza sonrası ters dönen otomobil çekici yardımı ile kaldırıldı. - Sivas
Sivas'ta rahatsızlanan sürücü 29 yaşındaki Cihan Yılmazer'in kontrolünü yitirdiği otomobil, ağaca çarptıktan sonra takla atıp park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.

Sivas'ta rahatsızlanan sürücü 29 yaşındaki Cihan Yılmazer'in kontrolünü yitirdiği otomobil, ağaca çarptıktan sonra takla atıp park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.

 

Kaza öğle saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. Kılavuz Mahallesi'nden 58 NU 029 plakalı otomobili ile yola çıkan Cihan Yılmazer, direksiyonda rahatsızlanınca otomobili ile ilk önce orta refüjde bulunan ağaca, ardından elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil yol kenarında park halinde bulunan Ahmet Turan Demir'e ait 34 AZ 2871 plakalı otomobilinin ön tarafına düştü. Her iki otomobilde maddi hasar meydana gelirken kazada yaralanan olmadı.

 

 

Kontrol amaçlı Sivas Devlet Hastanesi'ne götürülen sürücü Yılmazer'in kan şekerinin düştüğü belirtildi. Park halindeki otomobilin sahibi Ahmet Turan Demir, "Otomobilimi yol kenarına park ettim. Tam arabamın önüne geldiğim sırada otomobil önce ağaca, sonra direğe çarptı. Otomobil havalanınca üzerime düşmesin diye kendimi kenara attım" dedi. Kaza sonrası ters dönen otomobil çekici yardımı ile kaldırıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.