pendik escort bayan
ak

Rektör Kocacık Otobüs Duraklarını İnceledi

Kültür-Sanat 17.10.2014 - 10:15, Güncelleme: 17.10.2014 - 10:15
 

Rektör Kocacık Otobüs Duraklarını İnceledi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu.   Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, öğrencilerin yoğun şikayetleri üzerine sefer ve otobüs sayısı artan Halk Otobüsleri durağında bir dizi incelemede bulundu. Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi karşısında bulunan ana durağı gezen ve öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğrencilerin taleplerini dinledi. Öğrencilerin talepleri üzerine, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı, Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman ve şoförlerle görüşen Rektör Prof. Dr. Kocacık, çok ciddi sıkıntılar olmadığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörümüz Erdoğan Yuvacı ve Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanımız Şaban Yalman ile sürekli görüşüyoruz. Öğrencilerin sıkıntı yaşadığı noktaları çözmeye çalışıyoruz. Çok ufak birkaç sıkıntı dışında genel durum iyi diyebiliriz. Öğrencilerimizin ulaşım noktasında sıkıntı yaşamamaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz.” dedi.  Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı ise, “Sayın Rektörümüzle sürekli irtibat halindeyiz. Öğrencilerimizin ulaşımlarını sorunsuz yapmaları için gereken gayreti gösteriyoruz.” dedi.  Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman da ufak tefek sıkıntıların yaşandığını belirterek, “Sorunları tamamen çözmek her zaman mümkün olmayabilir. Ancak biz öğrencilerimizin ulaşımlarını en iyi şekilde yapmaları için her türlü fedakârlığı gösteriyoruz. İnşallah ulaşım konusunda her şey daha iyi olacak. Sayın Rektörümüz ile sürekli irtibat halindeyiz. Elimizden geldiğince sorunları çözmeye çalışıyoruz.” dedi. - SİVAS
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu.

 

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, öğrencilerin yoğun şikayetleri üzerine sefer ve otobüs sayısı artan Halk Otobüsleri durağında bir dizi incelemede bulundu. Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi karşısında bulunan ana durağı gezen ve öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğrencilerin taleplerini dinledi.


Öğrencilerin talepleri üzerine, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı, Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman ve şoförlerle görüşen Rektör Prof. Dr. Kocacık, çok ciddi sıkıntılar olmadığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörümüz Erdoğan Yuvacı ve Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanımız Şaban Yalman ile sürekli görüşüyoruz. Öğrencilerin sıkıntı yaşadığı noktaları çözmeye çalışıyoruz. Çok ufak birkaç sıkıntı dışında genel durum iyi diyebiliriz. Öğrencilerimizin ulaşım noktasında sıkıntı yaşamamaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz.” dedi. 


Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı ise, “Sayın Rektörümüzle sürekli irtibat halindeyiz. Öğrencilerimizin ulaşımlarını sorunsuz yapmaları için gereken gayreti gösteriyoruz.” dedi. 


Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman da ufak tefek sıkıntıların yaşandığını belirterek, “Sorunları tamamen çözmek her zaman mümkün olmayabilir. Ancak biz öğrencilerimizin ulaşımlarını en iyi şekilde yapmaları için her türlü fedakârlığı gösteriyoruz. İnşallah ulaşım konusunda her şey daha iyi olacak. Sayın Rektörümüz ile sürekli irtibat halindeyiz. Elimizden geldiğince sorunları çözmeye çalışıyoruz.” dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.