pendik escort bayan
ak

MHP ve BBP’ ye flaş çağrı !

17.10.2014 - 08:30, Güncelleme: 17.10.2014 - 08:30
 

MHP ve BBP’ ye flaş çağrı !

Başbuğ Alpaslan Türkeş’in ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığında “Merkezden yönetme” anlaşmazlığı sebebiyle MHP’den ayrılıp BBP’yi kuran Yazıcıoğlu’ndan sonra milliyetçi taban defalarca her iki partinin tekrardan birleşmesi için çağrıda bulunmuş ve yaklaşan

Başbuğ Alpaslan Türkeş’in ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığında “Merkezden yönetme” anlaşmazlığı sebebiyle MHP’den ayrılıp BBP’yi kuran Yazıcıoğlu’ndan sonra milliyetçi taban defalarca her iki partinin tekrardan birleşmesi için çağrıda bulunmuş ve yaklaşan genel seçim öncesi bu çağrılarını yenilemekten geri durmuyorlar. Daha önceden de her iki partiye yakın isimlerin arabuluculuk yaptığı bilinen birleştirme çabalarının artık bir sonuca bağlanmasını isteyen milliyetçi taban, sosyal medya üzerinden sık sık bu isteklerini dile getirmeye devam ediyor.   Her iki partide görev yapmış eski yöneticiler, bürokratlar, öğretim görevlileri Ankara, İstanbul, Konya ve Sivas başta olmak üzere Türkiye genelinde toplantılar düzenleyerek milliyetçi tabanı birleştirme ve yaklaşan genel seçimlerde milliyetçi iki partinin birlikte hareket etmesini sağlamak için çalışmalar sürdürüyor.   Kaynak: www.ulkucumedya.com
Başbuğ Alpaslan Türkeş’in ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığında “Merkezden yönetme” anlaşmazlığı sebebiyle MHP’den ayrılıp BBP’yi kuran Yazıcıoğlu’ndan sonra milliyetçi taban defalarca her iki partinin tekrardan birleşmesi için çağrıda bulunmuş ve yaklaşan

Başbuğ Alpaslan Türkeş’in ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığında “Merkezden yönetme” anlaşmazlığı sebebiyle MHP’den ayrılıp BBP’yi kuran Yazıcıoğlu’ndan sonra milliyetçi taban defalarca her iki partinin tekrardan birleşmesi için çağrıda bulunmuş ve yaklaşan genel seçim öncesi bu çağrılarını yenilemekten geri durmuyorlar.


Daha önceden de her iki partiye yakın isimlerin arabuluculuk yaptığı bilinen birleştirme çabalarının artık bir sonuca bağlanmasını isteyen milliyetçi taban, sosyal medya üzerinden sık sık bu isteklerini dile getirmeye devam ediyor.

 

Her iki partide görev yapmış eski yöneticiler, bürokratlar, öğretim görevlileri Ankara, İstanbul, Konya ve Sivas başta olmak üzere Türkiye genelinde toplantılar düzenleyerek milliyetçi tabanı birleştirme ve yaklaşan genel seçimlerde milliyetçi iki partinin birlikte hareket etmesini sağlamak için çalışmalar sürdürüyor.

 

Kaynak: www.ulkucumedya.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.