pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Gölete Düşen 5 Yaşındaki Ece Boğuldu

16.10.2014 - 15:51, Güncelleme: 16.10.2014 - 15:51
 

Sivas'ta Gölete Düşen 5 Yaşındaki Ece Boğuldu

Sivas'ın Kangal ilçesi yakınlarında gölete düşen 5 yaşındaki Ece Cücüm boğularak yaşamını yitirdi.

Sivas'ın Kangal ilçesi yakınlarında gölete düşen 5 yaşındaki Ece Cücüm boğularak yaşamını yitirdi. Talihsiz çocuğun 2 gün önce patates toplama işi için ailesiyle birlikte Adıyaman'dan Sivas'a geldiği öğrenildi. Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde yaşayan Kazım Cücüm, çalıştığı inşaata 15 gün ara verilince, boşta kalmamak için eşi Serpil ve çocukları 8 yaşındaki Emir ve Ece'yi alarak 2 gün önce Kangal ilçesine bağlı Kuşkayası köyüne patates toplamaya geldi. Dün tarlada patates toplayan ailesinin yanından ayrılan Ece, tarla sulama için oluşturulan göletin bulunduğu alana gitti. Burada diğer çocuklarla birlikte oynayan küçük kız bir süre sonra dengesini kaybederek suya düştü. Diğer çocukların çığlıkları üzerine koşarak gölete gelen anne Serpil Cücüm suya atlayarak kızını çıkardı. Yakınları tarafından Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen küçük kız yolda yaşamını yitirdi. Küçük kızın cesedi otopsi işlemi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna getirildi.   Otopsi işleminin ardından talihsiz çocuğun cesedi yakınlarına teslim edildi.  Bu sırada sinir krizleri geçiren annesi Serpil Cücüm'ü yakınları güçlükle sakinleştirdi. Talihsiz çocuğun dedesi Veysel Çetiner, kızı, damadı ve torunlarının 2 gün önce Sivas'a geldiğini belirterek, haberi alınca büyük şok yaşadıklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KANGAL
Sivas'ın Kangal ilçesi yakınlarında gölete düşen 5 yaşındaki Ece Cücüm boğularak yaşamını yitirdi.

Sivas'ın Kangal ilçesi yakınlarında gölete düşen 5 yaşındaki Ece Cücüm boğularak yaşamını yitirdi. Talihsiz çocuğun 2 gün önce patates toplama işi için ailesiyle birlikte Adıyaman'dan Sivas'a geldiği öğrenildi.

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde yaşayan Kazım Cücüm, çalıştığı inşaata 15 gün ara verilince, boşta kalmamak için eşi Serpil ve çocukları 8 yaşındaki Emir ve Ece'yi alarak 2 gün önce Kangal ilçesine bağlı Kuşkayası köyüne patates toplamaya geldi. Dün tarlada patates toplayan ailesinin yanından ayrılan Ece, tarla sulama için oluşturulan göletin bulunduğu alana gitti.

Burada diğer çocuklarla birlikte oynayan küçük kız bir süre sonra dengesini kaybederek suya düştü. Diğer çocukların çığlıkları üzerine koşarak gölete gelen anne Serpil Cücüm suya atlayarak kızını çıkardı. Yakınları tarafından Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen küçük kız yolda yaşamını yitirdi. Küçük kızın cesedi otopsi işlemi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna getirildi.

 

Otopsi işleminin ardından talihsiz çocuğun cesedi yakınlarına teslim edildi.  Bu sırada sinir krizleri geçiren annesi Serpil Cücüm'ü yakınları güçlükle sakinleştirdi. Talihsiz çocuğun dedesi Veysel Çetiner, kızı, damadı ve torunlarının 2 gün önce Sivas'a geldiğini belirterek, haberi alınca büyük şok yaşadıklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KANGAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.