pendik escort bayan
ak

Tapu Kadastro Pafta, Parsel Sorgulamaları

15.10.2014 - 19:34, Güncelleme: 15.10.2014 - 19:34
 

Tapu Kadastro Pafta, Parsel Sorgulamaları

Tapu Kadastro genel müdürlüğünce online olarak yapılan pafta ve parsel gibi sorgulamalar emlakçılık sektöründe çok yoğun olarak gerçekleştirilen sorgulamalardan biridir. Bilindiği üzere TKGM yani bir diğer adı ile tapu kadastro genel müdürlüğü son yıllard

Tapu Kadastro genel müdürlüğünce online olarak yapılan pafta ve parsel gibi sorgulamalar emlakçılık sektöründe çok yoğun olarak gerçekleştirilen sorgulamalardan biridir. Bilindiği üzere TKGM yani bir diğer adı ile tapu kadastro genel müdürlüğü son yıllarda vatandaşların tapu ile ilgili işlemlerini hem yerel hem de genel sistemi üzerinden online olarak paylaşması büyük bir kolaylık olarak görülmektedir. Özellikle TKGM parsel sorgulama işlemleri vatandaşların parsel bilgilerini öğrenmeleri açısından son derece yararlıdır. Parsel belli bölgelerde vatandaşlarımızın almak istedikleri arsaların konumu ve durumu hakkında çeşitli bilgiler vermektedir. Yani şöyle ifade edebiliriz. Parsel sorgulama ile bu parselin imara açık olup olmadığı, imar durumu, 2 b olup olmadığı gibi ayrıntılara ulaşabilmek mümkündür. Bu anlamda sorgulahesapla.com sitemizden tkgm parsel sorgulama işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirisiz. TKGM parsel sorgulama Emlak ve tapu işlemlerini ilgilendiren bir diğer konu da pafta sorgulama işlemleridir. Pafta parselden daha küçük olarak yorumlayabileceğimiz, sınırlı alanlara yönelik olarak gerçekleştirilen bir bölümü ifade etmektedir. Özellikle büyük şehirlerde işlek noktalarda paftaların çok fazla önemli olabileceği ve maddi olarak da büyük kazançlar sunacağını belirtebiliriz. Pafta sorgulama işlemlerinde yine tapu ve kadastro genel müdürlüğünce belirlenmiş olan bölümlerin her birinin ne tür bir imar durumu olduğu bilgisini bizlere vermektedir. Sitemiz üzerinden pafta parsel sorgulama işlemini de kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir. Pafta parsel sorgulama Kaynak Site: SorgulaHesapla.COM
Tapu Kadastro genel müdürlüğünce online olarak yapılan pafta ve parsel gibi sorgulamalar emlakçılık sektöründe çok yoğun olarak gerçekleştirilen sorgulamalardan biridir. Bilindiği üzere TKGM yani bir diğer adı ile tapu kadastro genel müdürlüğü son yıllard


Tapu Kadastro genel müdürlüğünce online olarak yapılan pafta ve parsel gibi sorgulamalar emlakçılık sektöründe çok yoğun olarak gerçekleştirilen sorgulamalardan biridir. Bilindiği üzere TKGM yani bir diğer adı ile tapu kadastro genel müdürlüğü son yıllarda vatandaşların tapu ile ilgili işlemlerini hem yerel hem de genel sistemi üzerinden online olarak paylaşması büyük bir kolaylık olarak görülmektedir.

Özellikle TKGM parsel sorgulama işlemleri vatandaşların parsel bilgilerini öğrenmeleri açısından son derece yararlıdır. Parsel belli bölgelerde vatandaşlarımızın almak istedikleri arsaların konumu ve durumu hakkında çeşitli bilgiler vermektedir. Yani şöyle ifade edebiliriz. Parsel sorgulama ile bu parselin imara açık olup olmadığı, imar durumu, 2 b olup olmadığı gibi ayrıntılara ulaşabilmek mümkündür. Bu anlamda sorgulahesapla.com sitemizden tkgm parsel sorgulama işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirisiz.

TKGM parsel sorgulama

Emlak ve tapu işlemlerini ilgilendiren bir diğer konu da pafta sorgulama işlemleridir. Pafta parselden daha küçük olarak yorumlayabileceğimiz, sınırlı alanlara yönelik olarak gerçekleştirilen bir bölümü ifade etmektedir. Özellikle büyük şehirlerde işlek noktalarda paftaların çok fazla önemli olabileceği ve maddi olarak da büyük kazançlar sunacağını belirtebiliriz.

Pafta sorgulama işlemlerinde yine tapu ve kadastro genel müdürlüğünce belirlenmiş olan bölümlerin her birinin ne tür bir imar durumu olduğu bilgisini bizlere vermektedir. Sitemiz üzerinden pafta parsel sorgulama işlemini de kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

Pafta parsel sorgulama

Kaynak Site: SorgulaHesapla.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.