pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Ziraat Odası Hizmet ve Projelerle Gündeme Gelecek

15.10.2014 - 19:28, Güncelleme: 15.10.2014 - 19:28
 

Sivas Ziraat Odası Hizmet ve Projelerle Gündeme Gelecek

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşık 2 yıldır odayı sevk ve idare eden 5 kişilik kayyum heyeti üyeleri ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir’in katıldığı bir basın

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşık 2 yıldır odayı sevk ve idare eden 5 kişilik kayyum heyeti üyeleri ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir’in katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.   Oda Başkanı Çetindağ, 21 eylül tarihinde yapılan olağanüstü kongrede göreve geldiklerini belirterek, “İnşallah bundan sonra Sivas ziraat odası farklı anlamlarda gündeme gelecek. Çiftçilerimize yapılacak hizmetlerle, birlik beraberlikle, güzel hizmetlerle gündeme gelecek. Sivas Ziraat Odası’nı Türkiye’de sayılı odalardan bir tanesi haline getireceğiz. Bunu da inşallah çok güzel proje ve hizmetlerimiz ortaya koyarak yapacağız” dedi. Çetindağ, ayrıca Sivas Ziraat Odası ve Cumhuriyet Üniversitesi işbirliği oda binası konferans salonunda 22 Ekim Çarşamba günü Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı ile ilgili çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapacaklarını kaydetti.     ZİRAAT ODALARI’NDA GÖREV YAPMAK ULVİDİR   Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir ise Ziraat Odaları’nda görev yapmanın ulvi olduğunu belirterek, yaklaşık 2 yıl boyunda Sivas Ziraat Odası’nı sevk ve idare eden 5 kişilik kayyum heyetine teşekkür etti. Özdemir, Sivas ziraat Odası’nın adını, işlevini, hizmet alanlarını daraltmaya veya Sivas Ziraat Odası’nın adını kamuoyunda küçük düşürmeye kimsenin hakkı yok olmadığını belirterek, “İnsanlar şerefli doğarlar zaman geçtikçe bu kaliteyi götürürseniz, kirletmeden götürürseniz kıymetlisiniz. Allah başımızı önümüze düşürmesin canımızı alsın benim tercihim bu. Hilelerle ayak oyunları ile bir yerlere gelmenin mümkün olmadığını en iyi bilenlerden biriyim. Bu ulvi görevi arkadaşlarla beraber onur duyarak yaşıyoruz. Bu bir gönül işidir eğer gönlünüz yetiyorsa eğer gönlünüzden geliyorsa bunu yaparsınız. Ziraat odaları hiçbir zaman rant kapısı değildir. Ziraat odaları hele hele çiftçi olmayanların görev yapabileceği bir yer kesinlikle değildir. Çiftçiyseniz, tarımla iştigal ediyorsanız çiftçinin derdini bilirsiniz ve çiftçiye nereden başlaması gerektiğini çok iyi bilirsiniz. Öyle değilseniz çiftçinin halini bilme şansınız yok. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek” dedi.     SEÇİMLE GELEN YÖNETİM İŞ BAŞINDA   Sivas Ziraat Odası’nın başında seçimle gelen bir yönetimin olduğunu dile getiren Özdemir, “Bulunduğumuz, temsil ettiğimiz gurubu hak ettiği şekilde temsil etmek için bu görevlerdeyiz. Yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyor, yeni ve güzel projelerle hizmet edeceklerine inanıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından oda başkanı Çetindağ, Sivas ile özdeşleşen çifte minareli medresenin kristal minyatürünü Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir’e hediye ederken kayyum heyeti üyelerine ise plaket takdim edildi.
Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşık 2 yıldır odayı sevk ve idare eden 5 kişilik kayyum heyeti üyeleri ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir’in katıldığı bir basın

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşık 2 yıldır odayı sevk ve idare eden 5 kişilik kayyum heyeti üyeleri ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir’in katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

 


Oda Başkanı Çetindağ, 21 eylül tarihinde yapılan olağanüstü kongrede göreve geldiklerini belirterek, “İnşallah bundan sonra Sivas ziraat odası farklı anlamlarda gündeme gelecek. Çiftçilerimize yapılacak hizmetlerle, birlik beraberlikle, güzel hizmetlerle gündeme gelecek. Sivas Ziraat Odası’nı Türkiye’de sayılı odalardan bir tanesi haline getireceğiz. Bunu da inşallah çok güzel proje ve hizmetlerimiz ortaya koyarak yapacağız” dedi. Çetindağ, ayrıca Sivas Ziraat Odası ve Cumhuriyet Üniversitesi işbirliği oda binası konferans salonunda 22 Ekim Çarşamba günü Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı ile ilgili çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapacaklarını kaydetti.

 

 

ZİRAAT ODALARI’NDA GÖREV YAPMAK ULVİDİR

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir ise Ziraat Odaları’nda görev yapmanın ulvi olduğunu belirterek, yaklaşık 2 yıl boyunda Sivas Ziraat Odası’nı sevk ve idare eden 5 kişilik kayyum heyetine teşekkür etti. Özdemir, Sivas ziraat Odası’nın adını, işlevini, hizmet alanlarını daraltmaya veya Sivas Ziraat Odası’nın adını kamuoyunda küçük düşürmeye kimsenin hakkı yok olmadığını belirterek, “İnsanlar şerefli doğarlar zaman geçtikçe bu kaliteyi götürürseniz, kirletmeden götürürseniz kıymetlisiniz. Allah başımızı önümüze düşürmesin canımızı alsın benim tercihim bu. Hilelerle ayak oyunları ile bir yerlere gelmenin mümkün olmadığını en iyi bilenlerden biriyim. Bu ulvi görevi arkadaşlarla beraber onur duyarak yaşıyoruz. Bu bir gönül işidir eğer gönlünüz yetiyorsa eğer gönlünüzden geliyorsa bunu yaparsınız. Ziraat odaları hiçbir zaman rant kapısı değildir. Ziraat odaları hele hele çiftçi olmayanların görev yapabileceği bir yer kesinlikle değildir. Çiftçiyseniz, tarımla iştigal ediyorsanız çiftçinin derdini bilirsiniz ve çiftçiye nereden başlaması gerektiğini çok iyi bilirsiniz. Öyle değilseniz çiftçinin halini bilme şansınız yok. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek” dedi.

 

 

SEÇİMLE GELEN YÖNETİM İŞ BAŞINDA

 

Sivas Ziraat Odası’nın başında seçimle gelen bir yönetimin olduğunu dile getiren Özdemir, “Bulunduğumuz, temsil ettiğimiz gurubu hak ettiği şekilde temsil etmek için bu görevlerdeyiz. Yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyor, yeni ve güzel projelerle hizmet edeceklerine inanıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından oda başkanı Çetindağ, Sivas ile özdeşleşen çifte minareli medresenin kristal minyatürünü Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir’e hediye ederken kayyum heyeti üyelerine ise plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.