pendik escort bayan
ak

Hastanede Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Yaşam 15.10.2014 - 19:09, Güncelleme: 15.10.2014 - 19:09
 

Hastanede Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Sivas Numune Hastanesi'nde, yangına veya olası bir doğal afete karşı hazırlıklı olabilmek amacıyla tahliye tatbikatı yapıldı.

Sivas Numune Hastanesi'nde, yangına veya olası bir doğal afete karşı hazırlıklı olabilmek amacıyla tahliye tatbikatı yapıldı.     İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği Sivas ilinin 20 kilometre doğusunda 6.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem sonucu Numune Hastanesi B blokta meydana gelen sarsıntı neticesinde 4'üncü kattaki yanık ünitesinde yangın çıktı. Yangının çıkması ile birlikte hastaneye gelen itfaiye ekipleri, binanın 4'üncü katında mahsur kalan hastaları itfaiye merdivenini kullanarak tahliye etti. Daha sonra 5'inci katta bulunan ve dumandan etkilenen hastalar ile hastane personelinin yangın merdiveninden tahliyesi yapıldı. Sedye ve tekerleki sandalye ile kurtarılan hastalara, acil servis önünde kurulmuş olan toplanma çadırında müdahale edildi. Daha sonra İftaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından hastane bahçesinde sıvı yanıcı madde yangınının söndürülmesi tatbikatı yapıldı. Tatbikatı izleye hastalar ve yakınları bu anları cep telefonu ile görüntüledi. - Sivas
Sivas Numune Hastanesi'nde, yangına veya olası bir doğal afete karşı hazırlıklı olabilmek amacıyla tahliye tatbikatı yapıldı.

Sivas Numune Hastanesi'nde, yangına veya olası bir doğal afete karşı hazırlıklı olabilmek amacıyla tahliye tatbikatı yapıldı.

 

 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği Sivas ilinin 20 kilometre doğusunda 6.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem sonucu Numune Hastanesi B blokta meydana gelen sarsıntı neticesinde 4'üncü kattaki yanık ünitesinde yangın çıktı. Yangının çıkması ile birlikte hastaneye gelen itfaiye ekipleri, binanın 4'üncü katında mahsur kalan hastaları itfaiye merdivenini kullanarak tahliye etti. Daha sonra 5'inci katta bulunan ve dumandan etkilenen hastalar ile hastane personelinin yangın merdiveninden tahliyesi yapıldı. Sedye ve tekerleki sandalye ile kurtarılan hastalara, acil servis önünde kurulmuş olan toplanma çadırında müdahale edildi. Daha sonra İftaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından hastane bahçesinde sıvı yanıcı madde yangınının söndürülmesi tatbikatı yapıldı. Tatbikatı izleye hastalar ve yakınları bu anları cep telefonu ile görüntüledi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.