pendik escort bayan
ak

AK Parti’de kongre heyecanı başladı

13.10.2014 - 21:24, Güncelleme: 13.10.2014 - 21:24
 

AK Parti’de kongre heyecanı başladı

Ak parti de kongre telaşı başladı. 2015 genel seçimlerine hız veren ak parti Sivas il teşkilatı, çalışmalarına hız verdi.

Ak parti de kongre telaşı başladı. 2015 genel seçimlerine hız veren ak parti Sivas il teşkilatı, çalışmalarına hız verdi. Ak partinin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve il teşkilatı olarak seçimlerde gösterdikleri başarıları değerlendiren bir basın toplantısı düzenleyen ak parti Sivas il başkanı Ziya Şahin, 5. olağan kongre öncesi nasıl bir yol izleyeceklerini kamuoyu ile paylaştı. Şahin,AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir” dedi. AK Parti bütün başarısını, yol haritasını belirlediği Birinci Olağan, İkinci Olağan, Üçüncü Olağan, Dördüncü Olağan ve Birinci Olağanüstü Kongre Süreçlerinde ortaya koymuş olduğu ilke, felsefe ve bunun üzerinden milletle imzaladığı sarsılmaz güvene dayalı sözleşme ile sağladığını anlatan Şahin şunları kaydetti. 2015 seçimlerine hazırlandıklarını anlatan Şahin, 2015 seçimleri ile birlikte partilerinin ve teşkilatlarının tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.   Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını vurgulayan Şahin, Kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 – 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirileceğini ifade etti. - SİVAS
Ak parti de kongre telaşı başladı. 2015 genel seçimlerine hız veren ak parti Sivas il teşkilatı, çalışmalarına hız verdi.

Ak parti de kongre telaşı başladı. 2015 genel seçimlerine hız veren ak parti Sivas il teşkilatı, çalışmalarına hız verdi.


Ak partinin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve il teşkilatı olarak seçimlerde gösterdikleri başarıları değerlendiren bir basın toplantısı düzenleyen ak parti Sivas il başkanı Ziya Şahin, 5. olağan kongre öncesi nasıl bir yol izleyeceklerini kamuoyu ile paylaştı.

Şahin,AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir” dedi.

AK Parti bütün başarısını, yol haritasını belirlediği Birinci Olağan, İkinci Olağan, Üçüncü Olağan, Dördüncü Olağan ve Birinci Olağanüstü Kongre Süreçlerinde ortaya koymuş olduğu ilke, felsefe ve bunun üzerinden milletle imzaladığı sarsılmaz güvene dayalı sözleşme ile sağladığını anlatan Şahin şunları kaydetti.

2015 seçimlerine hazırlandıklarını anlatan Şahin, 2015 seçimleri ile birlikte partilerinin ve teşkilatlarının tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.

 

Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını vurgulayan Şahin, Kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 – 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirileceğini ifade etti. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.