pendik escort bayan
ak

Beşiktaş'ın Sivasspor Maçını Ankara'da Oynayacak

09.10.2014 - 18:29, Güncelleme: 09.10.2014 - 18:29
 

Beşiktaş'ın Sivasspor Maçını Ankara'da Oynayacak

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçı Ankara'da oynamak istiyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçı Ankara'da oynamak istiyor.   Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakım çalışmalarının bitmesi ve zeminin dinlenmesi için yeterli süre olmaması sebebi ile Sivasspor maçı için stat arayışına giren Beşiktaş, 19 Ekim'deki müsabakayı Ankara'da oynamak için harekete geçti. 19 bin 600 kişi kapasiteli Ankara Yenikent ASAŞ Stadı için Osmanlıspor yetkilileri ile görüşen ve olumlu cevap alan siyah beyazlı yönetim, Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Sivasspor maçının Sivas'ta oynanması için olumsuz görüş beyan eden Futbol Federasyonu'nun, "Maçın Sivas'ta oynanması pek mümkün değil, ama başka bir şehir ve stat bulursanız sorun olmaz" demesi üzerine harekete geçen siyah beyazlı yönetim, Osmanlıspor yetkililerinin Yenikent ASAŞ Stadı'nı kendilerine tahsis etmesiyle Sivasspor maçını Ankara'da oynama kararı aldı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçı Ankara'da oynamak istiyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçı Ankara'da oynamak istiyor.

 

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakım çalışmalarının bitmesi ve zeminin dinlenmesi için yeterli süre olmaması sebebi ile Sivasspor maçı için stat arayışına giren Beşiktaş, 19 Ekim'deki müsabakayı Ankara'da oynamak için harekete geçti. 19 bin 600 kişi kapasiteli Ankara Yenikent ASAŞ Stadı için Osmanlıspor yetkilileri ile görüşen ve olumlu cevap alan siyah beyazlı yönetim, Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Sivasspor maçının Sivas'ta oynanması için olumsuz görüş beyan eden Futbol Federasyonu'nun, "Maçın Sivas'ta oynanması pek mümkün değil, ama başka bir şehir ve stat bulursanız sorun olmaz" demesi üzerine harekete geçen siyah beyazlı yönetim, Osmanlıspor yetkililerinin Yenikent ASAŞ Stadı'nı kendilerine tahsis etmesiyle Sivasspor maçını Ankara'da oynama kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.