pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhuriyet Üniversitesi’nden Ziraat Odası’na Tam Destek

01.10.2014 - 21:12, Güncelleme: 01.10.2014 - 21:12
 

Cumhuriyet Üniversitesi’nden Ziraat Odası’na Tam Destek

Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.   Ziyarette, Sivas tarımının Cumhuriyet Üniversitesi ile yakın işbirliği içerisinde olması ve çiftçilerin gelir düzeyinin artırılması konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Çetindağ’a yeni görevinde başarılar dilerken, Sivas Tarımının gelişmesi için üniversite olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.   ÇİTÇİLERE AVRUPA BİRLİĞİ DESTEĞİ YOLDA   Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Pataloji uzmanı ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Tuzcu’yu da ziyaret etti. Çetindağ, tüm çiftçilerin Avrupa Birliği (AB) fonlarından yararlanması ve bunun için bilgilendirme toplantıları yapılması için Doç. Dr. Tuzcu’dan destek istedi.   Talebi olumlu karşılayan Doç. Dr. Tuzcu, üniversite olarak ellerinden gelen maddi ve manevi destekleri vereceklerini kaydetti. Ayrıca, Çetindağ ve Tuzcu arasında yapılan görüşmede çiftçilerin AB fonlarından hibe yolu ile yararlandırılması ve alternatif gelir getirici ürün yetiştirme, faaliyetlerin çeşitlendirilmesi, teknoloji transferleri ile tarımda gelişmiş yerli ve yabancı illerin gezilirinin yapılması konularında fikir birliğine varıldı. - SİVAS
Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, Sivas tarımının Cumhuriyet Üniversitesi ile yakın işbirliği içerisinde olması ve çiftçilerin gelir düzeyinin artırılması konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Çetindağ’a yeni görevinde başarılar dilerken, Sivas Tarımının gelişmesi için üniversite olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

 

ÇİTÇİLERE AVRUPA BİRLİĞİ DESTEĞİ YOLDA

 

Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ ve Genel Sekreter Bekir Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Pataloji uzmanı ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Tuzcu’yu da ziyaret etti. Çetindağ, tüm çiftçilerin Avrupa Birliği (AB) fonlarından yararlanması ve bunun için bilgilendirme toplantıları yapılması için Doç. Dr. Tuzcu’dan destek istedi.

 

Talebi olumlu karşılayan Doç. Dr. Tuzcu, üniversite olarak ellerinden gelen maddi ve manevi destekleri vereceklerini kaydetti. Ayrıca, Çetindağ ve Tuzcu arasında yapılan görüşmede çiftçilerin AB fonlarından hibe yolu ile yararlandırılması ve alternatif gelir getirici ürün yetiştirme, faaliyetlerin çeşitlendirilmesi, teknoloji transferleri ile tarımda gelişmiş yerli ve yabancı illerin gezilirinin yapılması konularında fikir birliğine varıldı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.