pendik escort bayan
ak

Kurban Pazarının Gözdeleri 'Kral' ile 'Paşa'

30.09.2014 - 18:27, Güncelleme: 30.09.2014 - 18:27
 

Kurban Pazarının Gözdeleri 'Kral' ile 'Paşa'

Sivas'ta Kurban Bayramı nedeniyle ahırlar bölgesine kurulan hayvan pazarının gözdeleri 1 ton ağırlığındaki 'Kral' ile 'Paşa' isimli tosunlar oldu.

Sivas'ta Kurban Bayramı nedeniyle ahırlar bölgesine kurulan hayvan pazarının gözdeleri 1 ton ağırlığındaki 'Kral' ile 'Paşa' isimli Tosunlar oldu. Bu iki tosun için 11 ve 13 bin lira değer biçiliyor.   Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 10 gün önce ahırlar bölgesine kurulan hayvan pazarı, bayramın yaklaşmasıyla yoğun ilgi görüyor. Pazarda satışa sunulan simental cinsi bazı Tosunlar ise görüntüleriyle dikkat çekiyor. Kangal ilçesinde yaşayan Gökhan Özkan'ın yetiştirdiği 1 ton ağırlığındaki 'Kral' ile Yıldızeli ilçesinde yaşayan Macit Güzel tarafından yetiştirilen 1 ton 50 kg ağırlığındaki 'Paşa' isimli kurbanlıklar pazarın gözde tosunları oldu. Her ikiside 2.5 yaşında olan tosunlardan 'Kral' 11 bin, 'Paşa' ise 13 bin TL'ye satışa sunuldu.   'Kral'ı 1 yıl boyunca arpa ve fenni yem ile beslediklerini belirten Gökhan Özkan, alıcı beklediklerini söyledi. 'Paşa'nın sahibi Macit Güzel ise hayvanlarının pazarın gözdesi olduğunu ve gelenlerin incelemeden yanından geçmediğini ifade etti. - Sivas
Sivas'ta Kurban Bayramı nedeniyle ahırlar bölgesine kurulan hayvan pazarının gözdeleri 1 ton ağırlığındaki 'Kral' ile 'Paşa' isimli tosunlar oldu.

Sivas'ta Kurban Bayramı nedeniyle ahırlar bölgesine kurulan hayvan pazarının gözdeleri 1 ton ağırlığındaki 'Kral' ile 'Paşa' isimli Tosunlar oldu. Bu iki tosun için 11 ve 13 bin lira değer biçiliyor.

 

Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 10 gün önce ahırlar bölgesine kurulan hayvan pazarı, bayramın yaklaşmasıyla yoğun ilgi görüyor. Pazarda satışa sunulan simental cinsi bazı Tosunlar ise görüntüleriyle dikkat çekiyor. Kangal ilçesinde yaşayan Gökhan Özkan'ın yetiştirdiği 1 ton ağırlığındaki 'Kral' ile Yıldızeli ilçesinde yaşayan Macit Güzel tarafından yetiştirilen 1 ton 50 kg ağırlığındaki 'Paşa' isimli kurbanlıklar pazarın gözde tosunları oldu. Her ikiside 2.5 yaşında olan tosunlardan 'Kral' 11 bin, 'Paşa' ise 13 bin TL'ye satışa sunuldu.

 

'Kral'ı 1 yıl boyunca arpa ve fenni yem ile beslediklerini belirten Gökhan Özkan, alıcı beklediklerini söyledi. 'Paşa'nın sahibi Macit Güzel ise hayvanlarının pazarın gözdesi olduğunu ve gelenlerin incelemeden yanından geçmediğini ifade etti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.