pendik escort bayan
ak

ABD lise düzeyinde 50 öğrenci alacak

Kültür-Sanat 30.09.2014 - 17:28, Güncelleme: 30.09.2014 - 17:28
 

ABD lise düzeyinde 50 öğrenci alacak

Amerikan Büyükelçiliği ve Türk Kültür Vakfı iş birliği ile yürütülen Kültürler Arası Değişim Programı kapsamında illeri ziyaret eden heyetin bugünkü durağı Sivas Belediyesi oldu.

Amerikan Büyükelçiliği ve Türk Kültür Vakfı iş birliği ile yürütülen Kültürler Arası Değişim Programı kapsamında illeri ziyaret eden heyetin bugünkü durağı Sivas Belediyesi oldu.   Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm’ü makamında ziyaret eden Büyükelçilik Kültür Ataşesi Phaedra Gwyn ve Türk Kültür Vakfı Genel Müdürü Fatma Akgün, Sivas’tan da öğrencileri ABD’de bir yıl ücretsiz okutmak istediklerini dile getirdi.     Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm ve Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu ile bir araya gelen misafirler, Amerika Büyükelçiliği ve Türk Kültür Vakfı iş birliğinde AFS ve YES Kültürler Arası Değişim Programları hakkında bilgi verdi.     Lise düzeyindeki öğrencilere yönelik düzenlenen program kapsamında 52 Türk öğrencinin bir yıl boyunca Amerika’da ücretsiz eğitim gördüğünü ifade eden Phaedra Gwyn, gönüllü ailelerin ev sahipliğinde misafir edilen öğrencilerin tüm eğitim masraflarının Amerikan Hükûmeti tarafından karşılandığını dile getirdi.   “Evrensel Barışa Evet” sloganıyla yürütülen projenin ortağı olan Türk Kültür Vakfı Genel Müdürü Fatma Akgün ise, ücretsiz yapılan başvurular sonucunda yurt dışında ayakları üzerine basabilecek, akademik yönden başarılı ve İngilizce bilen öğrencilerin Amerika’ya gönderildiğini kaydetti. Akgün ayrıca bu yıl düzenlenecek değişim programında Sivas’a ağırlık vereceklerini söyledi.     Daha önce de Amerika’ya çeşitli programlar vesilesiyle Sivas Belediyesi olarak katılım sağladıklarını ifade eden Başkan Vekili Gülüm, bu program kapsamında ilimizden de öğrenci göndermek istediklerini vurguladı. Gülüm, belediye olarak projeye gereken desteği sunacaklarını da ifade etti. - SİVAS
Amerikan Büyükelçiliği ve Türk Kültür Vakfı iş birliği ile yürütülen Kültürler Arası Değişim Programı kapsamında illeri ziyaret eden heyetin bugünkü durağı Sivas Belediyesi oldu.

Amerikan Büyükelçiliği ve Türk Kültür Vakfı iş birliği ile yürütülen Kültürler Arası Değişim Programı kapsamında illeri ziyaret eden heyetin bugünkü durağı Sivas Belediyesi oldu.

 

Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm’ü makamında ziyaret eden Büyükelçilik Kültür Ataşesi Phaedra Gwyn ve Türk Kültür Vakfı Genel Müdürü Fatma Akgün, Sivas’tan da öğrencileri ABD’de bir yıl ücretsiz okutmak istediklerini dile getirdi.

 

 

Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm ve Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu ile bir araya gelen misafirler, Amerika Büyükelçiliği ve Türk Kültür Vakfı iş birliğinde AFS ve YES Kültürler Arası Değişim Programları hakkında bilgi verdi.

 

 

Lise düzeyindeki öğrencilere yönelik düzenlenen program kapsamında 52 Türk öğrencinin bir yıl boyunca Amerika’da ücretsiz eğitim gördüğünü ifade eden Phaedra Gwyn, gönüllü ailelerin ev sahipliğinde misafir edilen öğrencilerin tüm eğitim masraflarının Amerikan Hükûmeti tarafından karşılandığını dile getirdi.

 

“Evrensel Barışa Evet” sloganıyla yürütülen projenin ortağı olan Türk Kültür Vakfı Genel Müdürü Fatma Akgün ise, ücretsiz yapılan başvurular sonucunda yurt dışında ayakları üzerine basabilecek, akademik yönden başarılı ve İngilizce bilen öğrencilerin Amerika’ya gönderildiğini kaydetti. Akgün ayrıca bu yıl düzenlenecek değişim programında Sivas’a ağırlık vereceklerini söyledi.

 

 

Daha önce de Amerika’ya çeşitli programlar vesilesiyle Sivas Belediyesi olarak katılım sağladıklarını ifade eden Başkan Vekili Gülüm, bu program kapsamında ilimizden de öğrenci göndermek istediklerini vurguladı. Gülüm, belediye olarak projeye gereken desteği sunacaklarını da ifade etti. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.