pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bir Gazi' nin dramı

30.09.2014 - 12:35, Güncelleme: 30.09.2014 - 12:35
 

Bir Gazi' nin dramı

Özürlü olduğunu yıllardır belgeleyemeyen 2 çocuğu ile Sivas’ta zor şartlar altında yaşamını sürdüren bir güneydoğu gazisinin dramı.

Özürlü olduğunu yıllardır belgeleyemeyen 2 çocuğu ile Sivas’ta zor şartlar altında yaşamını sürdüren bir güneydoğu gazisinin dramı.   2006 yılında Şırnak Silopi’de bir Askeri üst bölgesinde vatani görevini yaparken, koğuş nöbetinde bir erin, uzman çavuşun çantasından aldığı el bombasını patlatması ile yaralanan, işitme kaybı ve vücudundan alınması imkansız iki şarapnel parçası taşıyan ve bozuk psikoloji ile vatani görevini tamamlayan Sivas’lı bir Güneydoğu gazisi Hacı Ahmet Doğrudil.   Yaşanan olaydan sonra askerliğini zor şartlarda tamamlayan Doğrudil, ağır işlerde çalışamadığını suan bir özel şirkette çalıştığını, maddi ve manevi olarak son derece sıkıntılı bir süreç geçirdiğini söyledi.   Tek isteğinin malullük haklarından yararlanmak olduğunu belirten Doğrudil;  Tüm gaziler gibi bende Devletimizin vermiş olduğu haklardan yararlanmak istiyorum, Açmış olduğum ve 8 yıldır devam eden davamın biran önce  sonuçlanmasını, haklarımın verilmesini istiyorum diyerek yetkililerden yardım istedi. - SİVAS    
Özürlü olduğunu yıllardır belgeleyemeyen 2 çocuğu ile Sivas’ta zor şartlar altında yaşamını sürdüren bir güneydoğu gazisinin dramı.

Özürlü olduğunu yıllardır belgeleyemeyen 2 çocuğu ile Sivas’ta zor şartlar altında yaşamını sürdüren bir güneydoğu gazisinin dramı.

 

2006 yılında Şırnak Silopi’de bir Askeri üst bölgesinde vatani görevini yaparken, koğuş nöbetinde bir erin, uzman çavuşun çantasından aldığı el bombasını patlatması ile yaralanan, işitme kaybı ve vücudundan alınması imkansız iki şarapnel parçası taşıyan ve bozuk psikoloji ile vatani görevini tamamlayan Sivas’lı bir Güneydoğu gazisi Hacı Ahmet Doğrudil.

 

Yaşanan olaydan sonra askerliğini zor şartlarda tamamlayan Doğrudil, ağır işlerde çalışamadığını suan bir özel şirkette çalıştığını, maddi ve manevi olarak son derece sıkıntılı bir süreç geçirdiğini söyledi.

 

Tek isteğinin malullük haklarından yararlanmak olduğunu belirten Doğrudil;  Tüm gaziler gibi bende Devletimizin vermiş olduğu haklardan yararlanmak istiyorum, Açmış olduğum ve 8 yıldır devam eden davamın biran önce  sonuçlanmasını, haklarımın verilmesini istiyorum diyerek yetkililerden yardım istedi. - SİVAS

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.