pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

TGC, Haber Sitemizi Örnek Site Olarak Gösterdi

27.09.2014 - 15:06, Güncelleme: 27.09.2014 - 15:06
 

TGC, Haber Sitemizi Örnek Site Olarak Gösterdi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) Konrad Adenauer Stiftung ile ortaklaşa düzenlediği Yerel Medya Projesi çerçevesinde hayata geçirilen eğitim seminerlerinin 72'incisi Sivas'ta yapıldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Konrad Adenauer Stiftung’un (KAS) 72.Yerel Gazetecilik ve Meslek İçi Eğitim Semineri, Kayseri, Yozgat, Malatya, Tokat, Sivas ile çevre il ve ilçelerden 130 gazetecinin katılımıyla Sivas'ta bir otelde gerçekleştirildi.   Seminer; akademisyenleri, usta gazetecileri, yerelde çalışan meslektaşlarıyla buluşturarak, mesleki bilgilerin paylaşılabileceği platformun oluşmasını sağladı. Seminerde; haber yazım tekniklerinden gazetecilikte etik ilkelere kadar birbirinden önemli konular, düzenlenen 5 oturumda ele alındı.    Seminerde, TGC HUKUK DANIŞMANI Gökhan Küçük  internet medyası sunumunda, Sivas'ta 6 yıldır kesintisiz yayın yapan internet gazetemizi katılımcılara örnek Haber Sitesi olarak gösterdi.   Seminer, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgay Olcayto’nun kapanış değerlendirmesi ve sertifika töreniyle sona erdi. İnternet Gazetemiz Sivas Bülteni imtiyaz sahibi Menderes APAYDIN, katılım belgesini TGC Başkanı Turgay Olcayto'dan aldı. - SİVAS alman vakıf , büyük otel seminer , gazeteci seminer , katılım , ödül , sivas bülteni, sertifika , sivas gazetecilik , sivas yerel basın semineri , sivas'ta gazetecilere seminer , Türkiye gazeteciler cemiyeti, menderes apaydın, Turgay Olcayto      
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) Konrad Adenauer Stiftung ile ortaklaşa düzenlediği Yerel Medya Projesi çerçevesinde hayata geçirilen eğitim seminerlerinin 72'incisi Sivas'ta yapıldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Konrad Adenauer Stiftung’un (KAS) 72.Yerel Gazetecilik ve Meslek İçi Eğitim Semineri, Kayseri, Yozgat, Malatya, Tokat, Sivas ile çevre il ve ilçelerden 130 gazetecinin katılımıyla Sivas'ta bir otelde gerçekleştirildi.

 

Seminer; akademisyenleri, usta gazetecileri, yerelde çalışan meslektaşlarıyla buluşturarak, mesleki bilgilerin paylaşılabileceği platformun oluşmasını sağladı. Seminerde; haber yazım tekniklerinden gazetecilikte etik ilkelere kadar birbirinden önemli konular, düzenlenen 5 oturumda ele alındı. 

 

Seminerde, TGC HUKUK DANIŞMANI Gökhan Küçük  internet medyası sunumunda, Sivas'ta 6 yıldır kesintisiz yayın yapan internet gazetemizi katılımcılara örnek Haber Sitesi olarak gösterdi.

 

Seminer, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgay Olcayto’nun kapanış değerlendirmesi ve sertifika töreniyle sona erdi. İnternet Gazetemiz Sivas Bülteni imtiyaz sahibi Menderes APAYDIN, katılım belgesini TGC Başkanı Turgay Olcayto'dan aldı. - SİVAS

alman vakıf , büyük otel seminer , gazeteci seminer , katılım , ödül , sivas bülteni, sertifika , sivas gazetecilik , sivas yerel basın semineri , sivas'ta gazetecilere seminer , Türkiye gazeteciler cemiyeti, menderes apaydın, Turgay Olcayto

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.