pendik escort bayan
ak

3. İller arası Karate Cumhuriyet Kupası Sivas'ta gerçekleşti

23.09.2014 - 17:51, Güncelleme: 23.09.2014 - 17:51
 

3. İller arası Karate Cumhuriyet Kupası Sivas'ta gerçekleşti

Sivas Karate İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan 3. İller arası Sivas Karate Cumhuriyet Kupası, Sivas 4 Eylül Spor salonunda gerçekleşti.

Sivas Karate İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan 3. İller arası Sivas Karate Cumhuriyet Kupası, Sivas 4 Eylül Spor salonunda gerçekleşti.   Dört Eylül Spor salonunda düzenlenen turnuvaya Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ve il protokolü katıldı. Turnuvaya 7 İl den 15 spor kulübü ile 200’ün üzerinde sporcu katıldı. Ferdi ve takım Kumite müsabakaları 1. günü Minik- Yıldız ve Ümitler kategorilerinde yapılırken, 2. günü gençler, Büyükler ve Ümit-Genç ve Büyükler Bay Bayan takım Kumite müsabakaları ile devam etti.     Dört Eylül Beldiyespor Kulübü, turnuvada toplamda 24 Altın, 19 Gümüş, 15 Bronz alarak turnuvaya damgasını vurdu. Ümit bayan takımı, genç bay- bayan takımı büyük bay-bayan takımı olmak üzere 5 kategoride 1.lik Kupasını kaldırırken, ümit bay takımı ise üçüncülük kupası aldı. Genel Klasmanda da Sivas Dört Eylül Belediye Spor Kulübü turnuvanın birincisi oldu.     Genel Klasman Sıralaması; 1- Sivas Dört Eylül Belediye Spor Kulübü 24 Altın-19 Gümüş- 15 Bronz 2- Gaziantep Karate İhtisas Kulübü 7 Altın-3 Gümüş-3 Bronz 3- Kayseri Balkaya spor kulübü 2 Altın-6 Gümüş-6 Bronz 4- Adana Bahçeşehir spor kulübü 2 Altın- 3 Gümüş- 3 Bronz   Turnuvaya katılan sporcuların kupa ve madalayalarını Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan verdi. - SİVAS
Sivas Karate İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan 3. İller arası Sivas Karate Cumhuriyet Kupası, Sivas 4 Eylül Spor salonunda gerçekleşti.

Sivas Karate İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan 3. İller arası Sivas Karate Cumhuriyet Kupası, Sivas 4 Eylül Spor salonunda gerçekleşti.

 

Dört Eylül Spor salonunda düzenlenen turnuvaya Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ve il protokolü katıldı.

Turnuvaya 7 İl den 15 spor kulübü ile 200’ün üzerinde sporcu katıldı. Ferdi ve takım Kumite müsabakaları 1. günü Minik- Yıldız ve Ümitler kategorilerinde yapılırken, 2. günü gençler, Büyükler ve Ümit-Genç ve Büyükler Bay Bayan takım Kumite müsabakaları ile devam etti.

 

 

Dört Eylül Beldiyespor Kulübü, turnuvada toplamda 24 Altın, 19 Gümüş, 15 Bronz alarak turnuvaya damgasını vurdu. Ümit bayan takımı, genç bay- bayan takımı büyük bay-bayan takımı olmak üzere 5 kategoride 1.lik Kupasını kaldırırken, ümit bay takımı ise üçüncülük kupası aldı.

Genel Klasmanda da Sivas Dört Eylül Belediye Spor Kulübü turnuvanın birincisi oldu.

 

 

Genel Klasman Sıralaması;

1- Sivas Dört Eylül Belediye Spor Kulübü 24 Altın-19 Gümüş- 15 Bronz

2- Gaziantep Karate İhtisas Kulübü 7 Altın-3 Gümüş-3 Bronz

3- Kayseri Balkaya spor kulübü 2 Altın-6 Gümüş-6 Bronz

4- Adana Bahçeşehir spor kulübü 2 Altın- 3 Gümüş- 3 Bronz

 

Turnuvaya katılan sporcuların kupa ve madalayalarını Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan verdi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.