pendik escort bayan
ak

Bataryası ile son çıkan modelleri ikiye katladı!

Sağlık 23.09.2014 - 13:32, Güncelleme: 23.09.2014 - 13:32
 

Bataryası ile son çıkan modelleri ikiye katladı!

Akıllı telefon kullanıcılarının yeni bir cihaz alırken baktığı ilk kriterlerden biri haline dönüşen batarya gücü tercihi, THL 5000 ile son bulabilir!

Akıllı telefon kullanıcılarının yeni bir cihaz alırken baktığı ilk kriterlerden biri haline dönüşen batarya gücü tercihi, THL 5000 ile son bulabilir!   Günümüzde akıllı telefon, phablet, tablet ve son zamanlarda akıllı cihaz pazarını ele geçirmeye hazırlanan giyilebilir cihazlar(akıllı saat v.s.)’ın en büyük sorunlarından biri de pil gücünün düşük olması. Tabi bazı modeller 3000 mAh üzerinde batarya kullanmasına karşın yine de şarjı 1 gün dayanıyor. Kullanıcı tarafındaki problemlere son verecek model, THL’den geldi. Geçtiğimiz aylarda 5000 mAh batarya gücüne sahip bir model üzerinde çalıştığı sızdırılan THL, dedikoduları doğrulamak yerine gizli yürüttüğü üretimi bitirdi ve THL 5000’i piyasaya sundu. Tıpkı model adı gibi 5000 mAh batarya gücüne sahip akıllı telefon, 5 inç büyüklüğünde Full HD IPS ekran teknolojisine, 8 çekirdekli 2 GHz’lik MT6592T işlemciye ve 2 GB Ram değerine sahip. Akıllı telefon pazarında popülerliğini korumayı başaran dev üreticilerin üst seviye akıllı cihazlarını aratmayan donanım özellikleriyle karşımıza çıkan THL 5000, Mali-450 GPU(grafik işlemci), 13 MP arka 2.1 MP ön kamera ve Android 4.4.2 işletim sistemi sürümüyle geliyor. 5000 mAh bataryanın kullanıldığı modelin etiket fiyatı ise 270 Dolar yani 600 TLcivarında.  (Sozcu.com.tr)
Akıllı telefon kullanıcılarının yeni bir cihaz alırken baktığı ilk kriterlerden biri haline dönüşen batarya gücü tercihi, THL 5000 ile son bulabilir!

Akıllı telefon kullanıcılarının yeni bir cihaz alırken baktığı ilk kriterlerden biri haline dönüşen batarya gücü tercihi, THL 5000 ile son bulabilir!

 

Günümüzde akıllı telefon, phablet, tablet ve son zamanlarda akıllı cihaz pazarını ele geçirmeye hazırlanan giyilebilir cihazlar(akıllı saat v.s.)’ın en büyük sorunlarından biri de pil gücünün düşük olması. Tabi bazı modeller 3000 mAh üzerinde batarya kullanmasına karşın yine de şarjı 1 gün dayanıyor. Kullanıcı tarafındaki problemlere son verecek model, THL’den geldi.


Geçtiğimiz aylarda 5000 mAh batarya gücüne sahip bir model üzerinde çalıştığı sızdırılan THL, dedikoduları doğrulamak yerine gizli yürüttüğü üretimi bitirdi ve THL 5000’i piyasaya sundu. Tıpkı model adı gibi 5000 mAh batarya gücüne sahip akıllı telefon, 5 inç büyüklüğünde Full HD IPS ekran teknolojisine, 8 çekirdekli 2 GHz’lik MT6592T işlemciye ve 2 GB Ram değerine sahip.

Akıllı telefon pazarında popülerliğini korumayı başaran dev üreticilerin üst seviye akıllı cihazlarını aratmayan donanım özellikleriyle karşımıza çıkan THL 5000, Mali-450 GPU(grafik işlemci), 13 MP arka 2.1 MP ön kamera ve Android 4.4.2 işletim sistemi sürümüyle geliyor. 5000 mAh bataryanın kullanıldığı modelin etiket fiyatı ise 270 Dolar yani 600 TLcivarında.  (Sozcu.com.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.