pendik escort bayan
ak

Emekli İşçi Evinde Ölü Bulundu

23.09.2014 - 12:45, Güncelleme: 23.09.2014 - 12:45
 

Emekli İşçi Evinde Ölü Bulundu

Sivas'ta yalnız yaşayan 52 yaşındaki Samet Akkuş, sabah saatlerinde evinde ölü bulundu.

Sivas'ta yalnız yaşayan 52 yaşındaki Samet Akkuş, Sabah saatlerinde evinde ölü bulundu.     Yiğitler Mahallesi Yiğitler Caddesi'nde yaşayan ve bekar olan işçi emeklisi Samet Akkuş, dün akşam alkol aldıktan sonra tek yaşadığı evde kendisine misafir olarak gelen kardeşi Enis Akkuş ile birlikte ayrı odalara geçerek uyudu. Sabah kalktığı zaman ağabeyinin yerde cansız yattığını gören Enis Akkuş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemede Samet Akkuş'un öldüğü tespit edildi. Bunun üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından ölümü şüpheli bulunan Samet Akkuş'un cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.   Samet Akkuş'un kardeşi Enis Akkuş ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken soruşturma başlatıldı. - Sivas
Sivas'ta yalnız yaşayan 52 yaşındaki Samet Akkuş, sabah saatlerinde evinde ölü bulundu.

Sivas'ta yalnız yaşayan 52 yaşındaki Samet Akkuş, Sabah saatlerinde evinde ölü bulundu.

 

 

Yiğitler Mahallesi Yiğitler Caddesi'nde yaşayan ve bekar olan işçi emeklisi Samet Akkuş, dün akşam alkol aldıktan sonra tek yaşadığı evde kendisine misafir olarak gelen kardeşi Enis Akkuş ile birlikte ayrı odalara geçerek uyudu. Sabah kalktığı zaman ağabeyinin yerde cansız yattığını gören Enis Akkuş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemede Samet Akkuş'un öldüğü tespit edildi. Bunun üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından ölümü şüpheli bulunan Samet Akkuş'un cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Samet Akkuş'un kardeşi Enis Akkuş ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken soruşturma başlatıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.