pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bıçakçılarda Kurban Bayramı mesaisi başladı

23.09.2014 - 12:13, Güncelleme: 23.09.2014 - 12:13
 

Bıçakçılarda Kurban Bayramı mesaisi başladı

Sivas'ta Kurban Bayramı öncesinde hem satış, hem de bileme siparişleri artan bıçakçılar, yoğun mesai harcıyor.

Sivas'ta Kurban Bayramı öncesinde hem satış, hem de bileme siparişleri artan bıçakçılar, yoğun mesai harcıyor. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Buğday Pazarı ve Eski Sanayi Bölgesi'nde siparişleri yetiştirmeye çalışan bıçak ustaları, hummalı bir çalışma yürütüyor. Bıçak ustası Adem Çanak yaptığı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi iş yoğunluğunun arttığını söyledi. Kurban Bayramı'na 3 ay öncesinden hazırlanmaya başladıklarını ifade eden Çanak, "Bıçakçılar olarak yoğunluğumuz başladı. Geçen yıla göre bu yıl, talep ve yoğunluk daha fazla. 2 bin  kurban bıçağı çıkardık. Bunların yanısıra kurban yüzme bıçağı, et kesme bıçakları, kemik kırma satırlarımız kurbana hazır" diye konuştu. Bıçak ustası Çanak,  piyasada sahte bıçak satanlara itibar edilmemesin özellikle belirtti. 
Sivas'ta Kurban Bayramı öncesinde hem satış, hem de bileme siparişleri artan bıçakçılar, yoğun mesai harcıyor.

Sivas'ta Kurban Bayramı öncesinde hem satış, hem de bileme siparişleri artan bıçakçılar, yoğun mesai harcıyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Buğday Pazarı ve Eski Sanayi Bölgesi'nde siparişleri yetiştirmeye çalışan bıçak ustaları, hummalı bir çalışma yürütüyor.

Bıçak ustası Adem Çanak yaptığı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi iş yoğunluğunun arttığını söyledi.

Kurban Bayramı'na 3 ay öncesinden hazırlanmaya başladıklarını ifade eden Çanak, "Bıçakçılar olarak yoğunluğumuz başladı. Geçen yıla göre bu yıl, talep ve yoğunluk daha fazla. 2 bin  kurban bıçağı çıkardık. Bunların yanısıra kurban yüzme bıçağı, et kesme bıçakları, kemik kırma satırlarımız kurbana hazır" diye konuştu.

Bıçak ustası Çanak,  piyasada sahte bıçak satanlara itibar edilmemesin özellikle belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.