pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Ziraat odasında Hacı Çetindağ dönemi

22.09.2014 - 19:45, Güncelleme: 22.09.2014 - 19:45
 

Sivas Ziraat odasında Hacı Çetindağ dönemi

İki yıl önce yönetimin görevden alınarak kayyum atanmasının ardından sessizliğe bürünen Ziraat Odası, Yüksek Seçim Kurulu’nun(YSK) seçim kararıyla genel kurula gidebildi. Seçimde Hacı Çetindağ ve Durmuş Şeker aday oldu. Seçimleri Hacı Çetindağ 20 oy farkl

Sivas ziraat odasında seçim heyecanı sona erdi. Genel Kurul için yönetimde bulunan Kayyum heyeti YSK’nın seçim kararı gerekçesiyle tek maddelik seçim yapılması yönündeki gündemi tartışmaya neden oldu. Delegelerin toplanmasıyla birlikte seçime geçileceği anons edilince Ziraat Odası Başkan Adayı Durmuş Şeker itiraz etti. Hacı Çetindağ ve Kayyum heyeti ise direk seçim yapılmasını istedi. Salondan bazı delegelerinde divan oluşturulması ve gündem belirlenmesi yönünde telkinleri olunca YSK yetkilileri beklemeye başladı. Bu arada Her iki taraf arasında yapılan görüşmelerde (divan oluşturulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması) gündem belirlendi. Her iki adayın ortak imzasıyla divan kuruluna Muammer Mercan başkanlığında ortak isimler belirlendi. Delegelerin oyuyla divan göreve başlarken önce saygı duruşu ve istiklal Marşını okunmasının ardından aday listelerinin tanıtılması ile divan görevini tamamlayarak görevini YSK görevlilerine devretti. Görevlilerin başlattığı Seçim oldukça sakin ve demokratik bir ortamda gerçekleşti. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan adaylarından Durmuş Şeker, 2012 yılında taraflı bir müfettiş raporuyla yönetimin Kayyuma devredildiğini kaydederek, tepkisini şu sözler ile dile getirdi. Kayyum heyetinin adayı Hacı Çetindağ ise, 5 ay aradan sonra yeniden seçim yapılacağını aktardı. Ziraat Odası’nın bundan sonra seçimle değil, çiftçilere yaptığı hizmetle anılması gerektiğine vurgu yapan Çetindağ, şöyle konuştu. Daha sonra seçimlere geçildi. Çiftçiler yeni başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonrasında delegelerin oylarının çoğunu alan kayyum heyetinin adayı Hacı Çetindağ,Sivas ziraat odasının yeni başkanı seçildi. - SİVAS
İki yıl önce yönetimin görevden alınarak kayyum atanmasının ardından sessizliğe bürünen Ziraat Odası, Yüksek Seçim Kurulu’nun(YSK) seçim kararıyla genel kurula gidebildi. Seçimde Hacı Çetindağ ve Durmuş Şeker aday oldu. Seçimleri Hacı Çetindağ 20 oy farkl

Sivas ziraat odasında seçim heyecanı sona erdi. Genel Kurul için yönetimde bulunan Kayyum heyeti YSK’nın seçim kararı gerekçesiyle tek maddelik seçim yapılması yönündeki gündemi tartışmaya neden oldu. Delegelerin toplanmasıyla birlikte seçime geçileceği anons edilince Ziraat Odası Başkan Adayı Durmuş Şeker itiraz etti.


Hacı Çetindağ ve Kayyum heyeti ise direk seçim yapılmasını istedi. Salondan bazı delegelerinde divan oluşturulması ve gündem belirlenmesi yönünde telkinleri olunca YSK yetkilileri beklemeye başladı. Bu arada Her iki taraf arasında yapılan görüşmelerde (divan oluşturulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması) gündem belirlendi. Her iki adayın ortak imzasıyla divan kuruluna Muammer Mercan başkanlığında ortak isimler belirlendi.

Delegelerin oyuyla divan göreve başlarken önce saygı duruşu ve istiklal Marşını okunmasının ardından aday listelerinin tanıtılması ile divan görevini tamamlayarak görevini YSK görevlilerine devretti. Görevlilerin başlattığı Seçim oldukça sakin ve demokratik bir ortamda gerçekleşti.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan adaylarından Durmuş Şeker, 2012 yılında taraflı bir müfettiş raporuyla yönetimin Kayyuma devredildiğini kaydederek, tepkisini şu sözler ile dile getirdi.



Kayyum heyetinin adayı Hacı Çetindağ ise, 5 ay aradan sonra yeniden seçim yapılacağını aktardı. Ziraat Odası’nın bundan sonra seçimle değil, çiftçilere yaptığı hizmetle anılması gerektiğine vurgu yapan Çetindağ, şöyle konuştu.

Daha sonra seçimlere geçildi. Çiftçiler yeni başkanlarını seçmek için sandık başına gitti.

Yapılan seçimler sonrasında delegelerin oylarının çoğunu alan kayyum heyetinin adayı Hacı Çetindağ,Sivas ziraat odasının yeni başkanı seçildi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.