pendik escort bayan
ak

Belediyespor’a Termal Destek

22.09.2014 - 17:51, Güncelleme: 22.09.2014 - 17:51
 

Belediyespor’a Termal Destek

4 Eylül Belediye Spor ile Bilici Termal “Sponsorluk Anlaşması” imzalandı.

4 Eylül Belediyespor Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde düzenlenen sponsorluk anlaşmasına Belediye Başkanı Sami Aydın,4 Eylül Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, Bilici Termal Yönetim Kurulu Başkanı Akif Bilici ve Futbolcular katıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın “4 Eylül Belediye Spor ile Bilici Termalin anması için burdayız.4 Eylül Belediye Sporun sezona iyi bir başlangıç yaptılar. Bu başarıya katkı sunan iş adamlarımıza, hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle bir sponsorluk yaptığı için Akif Beye teşekkür ediyorum. Her iki tarafa Bilici Termal ve Belediye Spora teşekkür ediyorum. Bilici Termal Yönetim Kurulu Başkanı Akif Bilici ise “Sayın Belediye Başkanımız,4 Eylül Belediye Spor Başkanımız her başarılı çalışmanın arkasındayız. Biz kendi adımıza termal bölgede yaptığımız çalışmakla başlattık.4 Eylül Belediye Sporumuzda ve şu andaki 3-4 haftalık süreçte de göstermiş durumdalar. Bizde sezon sonuna kadar takımızın ve sözleşmenin devam etmesini diliyorum. 4 Eylül Belediyespor Başkanı Turhan Tunuhan “Kulübümüzün Bilici Termal gibi desteğine ihtiyacı var.4 Eylül Belediye Spor kulübüne bu anlaşma bir sezon olarak devam edecektir. SİVAS     Haber: Aziz  Mutlu RENDE
4 Eylül Belediye Spor ile Bilici Termal “Sponsorluk Anlaşması” imzalandı.

4 Eylül Belediyespor Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde düzenlenen sponsorluk anlaşmasına Belediye Başkanı Sami Aydın,4 Eylül Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, Bilici Termal Yönetim Kurulu Başkanı Akif Bilici ve Futbolcular katıldı.




Belediye Başkanı Sami Aydın “4 Eylül Belediye Spor ile Bilici Termalin anması için burdayız.4 Eylül Belediye Sporun sezona iyi bir başlangıç yaptılar. Bu başarıya katkı sunan iş adamlarımıza, hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle bir sponsorluk yaptığı için Akif Beye teşekkür ediyorum. Her iki tarafa Bilici Termal ve Belediye Spora teşekkür ediyorum. Bilici Termal Yönetim Kurulu Başkanı Akif Bilici ise “Sayın Belediye Başkanımız,4 Eylül Belediye Spor Başkanımız her başarılı çalışmanın arkasındayız. Biz kendi adımıza termal bölgede yaptığımız çalışmakla başlattık.4 Eylül Belediye Sporumuzda ve şu andaki 3-4 haftalık süreçte de göstermiş durumdalar. Bizde sezon sonuna kadar takımızın ve sözleşmenin devam etmesini diliyorum.




4 Eylül Belediyespor Başkanı Turhan Tunuhan “Kulübümüzün Bilici Termal gibi desteğine ihtiyacı var.4 Eylül Belediye Spor kulübüne bu anlaşma bir sezon olarak devam edecektir. SİVAS

 

 

Haber: Aziz  Mutlu RENDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.