pendik escort bayan
ak

Torku Konyaspor Maçının Ardından

21.09.2014 - 20:20, Güncelleme: 21.09.2014 - 20:20
 

Torku Konyaspor Maçının Ardından

Torku KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL BERABERLİK NORMAL SONUÇTU Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, beraberliğe rağmen takımın gösterdiği oyundan çok memnun olduğunu belirterek, Takımımı hep böyle görmek istiyorum dedi.

Torku Konyaspor TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL BERABERLİK NORMAL SONUÇTU Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, beraberliğe rağmen takımın gösterdiği oyundan çok memnun olduğunu belirterek, Takımımı hep böyle görmek istiyorum dedi. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, maçın hakkının beraberlik olduğunu vurguladı. 0-0 biten Torku Konyasyor maçı sonunda değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımın gösterdiği futboldan memnun olduğunu belirterek, Bugün takımımı çok beğendim. her zaman böyle görmek istiyorum. İlk yarıda güzel şeyler yaptık, savaştık. İkinci yarıda da takım neredeyse kusursuzdu. Takımımı böyle görmekten mutluyum. Sadece galibiyet eksikti. dedi. Hakemler ile ilgili yorum yapmamayı tercih ettiğini belirten Carlos, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçının kendilerinden çok rakip açısından daha baskılı olacağını, çünkü bu haftaki maçı kaybettiklerini belirterek, Güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum dedi. Sakatların iyileşme sürecinde olduğunu belirten Carlos, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. BAKKAL BERABERLİK NORMAL Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, daha önce görev yaptığı Sivas'ta tekrar bulunmaktan ve dostlarını görmekten memnun olduğunu belirterek, güzel bir maç oynadıklarını söyledi. Öncelikle Sivasspor'un etkili forvetini durdurup sonra atak yapma planıyla sahaya çıktıklarını ve bunu başardıklarını söyleyen Bakkal, Direkten dönen tohumuz var ama maçta beraberlik doğal. Ligin en iyi takımlarından birisi Sivasspor. Biz öncelikle Aatıf ve Burhan'ın kanat bindirmelerini engelleyip Torje ile sonuca gitmek istedik. Takım istediklerimizi yaptı ama golümüz eksikti. Süper Ligde puan puandır. Haftayı boş geçmedikçe karlı kapatıyorsunuz. Önümüzde Erciyes maçımız var. İçerideki maçta hedefimiz 3 puan daha alarak 7 puan yapmak. Bunu yapacak, kalitemiz ve taraftarımız var. İyi sonuçlar almaya devam edeceğimize inanıyoruz. dedi. Takımın ikinci yarıda oyun temposunun düştüğü sorusu üzerine Bakkal, Sivasspor'un tempoyu yükseltmesi geri çekilmemizde etkili oldu ama toparladık. İkinci bölgede rakibi karşılayıp biraz gömüldük. Sonradan atak ve direnmeler, öyle bir şeyin olmadığını gösteriyor ama karşı takımı da yabana atmamak gerekiyor dedi.     Bakkal, bu sene güzel futbol oynayarak keyif vermek istediklerini belirterek, Üretken ve kaliteli bir takımımız var. Beklentilerin farkındayız. Düzenli giden bir kulüp hüviyetine sahibiz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Sakatların da iyileşmesiyle can yakacak bir Konyaspor olacağını düşünüyorum diye konuştu.
Torku KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL BERABERLİK NORMAL SONUÇTU Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, beraberliğe rağmen takımın gösterdiği oyundan çok memnun olduğunu belirterek, Takımımı hep böyle görmek istiyorum dedi.

Torku Konyaspor TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL BERABERLİK NORMAL SONUÇTU

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, beraberliğe rağmen takımın gösterdiği oyundan çok memnun olduğunu belirterek, Takımımı hep böyle görmek istiyorum dedi. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, maçın hakkının beraberlik olduğunu vurguladı. 0-0 biten Torku Konyasyor maçı sonunda değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımın gösterdiği futboldan memnun olduğunu belirterek, Bugün takımımı çok beğendim. her zaman böyle görmek istiyorum. İlk yarıda güzel şeyler yaptık, savaştık. İkinci yarıda da takım neredeyse kusursuzdu. Takımımı böyle görmekten mutluyum. Sadece galibiyet eksikti. dedi. Hakemler ile ilgili yorum yapmamayı tercih ettiğini belirten Carlos, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçının kendilerinden çok rakip açısından daha baskılı olacağını, çünkü bu haftaki maçı kaybettiklerini belirterek, Güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum dedi.

Sakatların iyileşme sürecinde olduğunu belirten Carlos, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

BAKKAL BERABERLİK NORMAL

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, daha önce görev yaptığı Sivas'ta tekrar bulunmaktan ve dostlarını görmekten memnun olduğunu belirterek, güzel bir maç oynadıklarını söyledi. Öncelikle Sivasspor'un etkili forvetini durdurup sonra atak yapma planıyla sahaya çıktıklarını ve bunu başardıklarını söyleyen Bakkal, Direkten dönen tohumuz var ama maçta beraberlik doğal. Ligin en iyi takımlarından birisi Sivasspor. Biz öncelikle Aatıf ve Burhan'ın kanat bindirmelerini engelleyip Torje ile sonuca gitmek istedik. Takım istediklerimizi yaptı ama golümüz eksikti. Süper Ligde puan puandır. Haftayı boş geçmedikçe karlı kapatıyorsunuz. Önümüzde Erciyes maçımız var. İçerideki maçta hedefimiz 3 puan daha alarak 7 puan yapmak. Bunu yapacak, kalitemiz ve taraftarımız var. İyi sonuçlar almaya devam edeceğimize inanıyoruz. dedi. Takımın ikinci yarıda oyun temposunun düştüğü sorusu üzerine Bakkal, Sivasspor'un tempoyu yükseltmesi geri çekilmemizde etkili oldu ama toparladık. İkinci bölgede rakibi karşılayıp biraz gömüldük. Sonradan atak ve direnmeler, öyle bir şeyin olmadığını gösteriyor ama karşı takımı da yabana atmamak gerekiyor dedi.

 

 

Bakkal, bu sene güzel futbol oynayarak keyif vermek istediklerini belirterek, Üretken ve kaliteli bir takımımız var. Beklentilerin farkındayız. Düzenli giden bir kulüp hüviyetine sahibiz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Sakatların da iyileşmesiyle can yakacak bir Konyaspor olacağını düşünüyorum diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.