pendik escort bayan
ak

Mezatçılara ilgi azaldı!

20.09.2014 - 09:53, Güncelleme: 20.09.2014 - 09:53
 

Mezatçılara ilgi azaldı!

Sivas'ta her yıl özellikle üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler sayesinde ikinci el eşya piyasası da canlılık yaşanan mezatcılar can çekişiyor.

Kepçeli Mevkii olarak bilinen ve Ziraat Bankası Sanayi Şubesi arkasında bulunan mezatçılar diye tabir edilen, Yaz aylarında eski eşyaları alan, sonbaharın başında ise bu ev eşyalarını satan ikinci el ev eşyası piyasası, suan adeta sinek avlıyor. Yaz tatilinin sona ermesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kayıtları devam ediyor. Binlerce yeni öğrencinin geleceği Sivas’ta eski eşya alım satımı yapan mezatçılarda kayıt işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor. Sivas’ta her yıl özellikle üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler sayesinde ikinci el eşya piyasası da canlılık kazanıyordu. Fakat, Yaz aylarında eski eşyaları alan, sonbaharın başında ise bu ev eşyalarını satan ikinci el ev eşyası piyasası, şu dönemlerde eski canlılığını aramaya başladı.   3 yıl öncesine kadar Kepçeli Ziraat bankası arkasında Azerbeycan iş merkezinde ticaret yapan mezatçıların bu alanın  yıkılması ile birlikte işlerinin zaten bozulduğunu , en iyi müşterilerinin  öğrenciler olduğunu, ev fiyatlarını yüksek oluşu ve yurtların çoğalmasından dolayı bu  müşterilerininde mezatçıları tercih etmediklerini belirtiyorlar. - SİVAS
Sivas'ta her yıl özellikle üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler sayesinde ikinci el eşya piyasası da canlılık yaşanan mezatcılar can çekişiyor.

Kepçeli Mevkii olarak bilinen ve Ziraat Bankası Sanayi Şubesi arkasında bulunan mezatçılar diye tabir edilen, Yaz aylarında eski eşyaları alan, sonbaharın başında ise bu ev eşyalarını satan ikinci el ev eşyası piyasası, suan adeta sinek avlıyor.


Yaz tatilinin sona ermesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kayıtları devam ediyor.

Binlerce yeni öğrencinin geleceği Sivas’ta eski eşya alım satımı yapan mezatçılarda kayıt işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

Sivas’ta her yıl özellikle üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler sayesinde ikinci el eşya piyasası da canlılık kazanıyordu.

Fakat, Yaz aylarında eski eşyaları alan, sonbaharın başında ise bu ev eşyalarını satan ikinci el ev eşyası piyasası, şu dönemlerde eski canlılığını aramaya başladı.

 

3 yıl öncesine kadar Kepçeli Ziraat bankası arkasında Azerbeycan iş merkezinde ticaret yapan mezatçıların bu alanın  yıkılması ile birlikte işlerinin zaten bozulduğunu , en iyi müşterilerinin  öğrenciler olduğunu, ev fiyatlarını yüksek oluşu ve yurtların çoğalmasından dolayı bu  müşterilerininde mezatçıları tercih etmediklerini belirtiyorlar. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.