pendik escort bayan
ak

İlk ders Başkan Aydın’dan

Kültür-Sanat 15.09.2014 - 20:01, Güncelleme: 15.09.2014 - 20:01
 

İlk ders Başkan Aydın’dan

Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri ile ilk derste bir araya geldi. Kendisi de mimar olan Başkan Aydın mimarlık konusundaki tecrübelerini çiçeği burnunda öğrencilere aktardı.

Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri ile ilk derste bir araya geldi. Kendisi de mimar olan Başkan Aydın mimarlık konusundaki tecrübelerini çiçeği burnunda öğrencilere aktardı.     Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Işık Yılmaz'ın daveti üzerine 2014- 2015 Öğretim Yılı Bahar Döneminin ilk dersinde Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Aydın, “Belki bu bölümü kendi tercihinizle seçtiniz, belki puanınız buraya yetti. Ancak kazandığınız bölüm oldukça güzel, tasarı gerektiren bir bölümde okuyacaksınız. Okulu bitirirsiniz bitmez diye düşünmeyin” dedi.   Hayatta hedeflerin olmasının önemine değinen Başkan Aydın, “Her zaman büyük düşünmelisiniz hedefleriniz büyük olmalı, 2004-2009 yılında bu ilin belediye başkanıydım, Mısmılırmak Projemiz vardı bu projeye başladığımızda teknik insanlar bile eleştirdiler, yapamaz dediler. Yılmadık, kulak asmadık önce tasarladık sonra hayata geçirdik. Bugün AKSU Parkı olarak bildiğiniz alanı bu şekilde gerçekleştirdik. Yine Tarihi Kent Meydanının açığa çıkarma projesinin ilk adımı olan İstasyon Caddesi’ndeki düzenlemeleri o dönemde eleştirilmemize rağmen tamamlamayı başardık ve bugün bu projenin ikinci ayağı olan Adliye Binasının yıkımını yapıyoruz. Biz hedeflerimizi büyük koyduk korkmadan hareket ediyoruz” dedi.   Sivas haberler, Sivas haber, Akıncılar haber, Altınyayla haber, Divriği haber, Doğanşar haber, Gemerek haber, Gölova haber, Gürün haber, Hafik haber, İmranlı haber, Kangal haber, Koyulhisar haber, Şarkışla haber, Suşehri haber, Ulaş haber, Yıldızeli haber, Zara haber   Öğrencilik tecrübelerini de anlatan Başkan Aydın, “Üniversitede hocamız ilk dersinde 35 yaşından sonra mimar olursunuz demişti evet bizde 35 yaşından sonra hem mimar hem de belediye başkanı olarak şehrimizi güzelleştirmeye başladık” ifadesini kullandı.   Başkan Aydın'dan sonra Belediye İmar Müdürü Erol Genç’te tecrübelerini öğrencilere anlattı.   Son olarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü söz alarak Başkan Aydın size öğrenim göreceğiniz Mimarlık üzerine izlenimlerini anlattı. Ben de ilimizin kültürel yanlarını anlatacağım diyerek; Sivas’ın tarihi, turistik ve kültürel değerlerine yönelik bilgi verdi. - SİVAS
Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri ile ilk derste bir araya geldi. Kendisi de mimar olan Başkan Aydın mimarlık konusundaki tecrübelerini çiçeği burnunda öğrencilere aktardı.

Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri ile ilk derste bir araya geldi. Kendisi de mimar olan Başkan Aydın mimarlık konusundaki tecrübelerini çiçeği burnunda öğrencilere aktardı.

 

 

Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Işık Yılmaz'ın daveti üzerine 2014- 2015 Öğretim Yılı Bahar Döneminin ilk dersinde Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Aydın, “Belki bu bölümü kendi tercihinizle seçtiniz, belki puanınız buraya yetti. Ancak kazandığınız bölüm oldukça güzel, tasarı gerektiren bir bölümde okuyacaksınız. Okulu bitirirsiniz bitmez diye düşünmeyin” dedi.

 

Hayatta hedeflerin olmasının önemine değinen Başkan Aydın, “Her zaman büyük düşünmelisiniz hedefleriniz büyük olmalı, 2004-2009 yılında bu ilin belediye başkanıydım, Mısmılırmak Projemiz vardı bu projeye başladığımızda teknik insanlar bile eleştirdiler, yapamaz dediler. Yılmadık, kulak asmadık önce tasarladık sonra hayata geçirdik. Bugün AKSU Parkı olarak bildiğiniz alanı bu şekilde gerçekleştirdik. Yine Tarihi Kent Meydanının açığa çıkarma projesinin ilk adımı olan İstasyon Caddesi’ndeki düzenlemeleri o dönemde eleştirilmemize rağmen tamamlamayı başardık ve bugün bu projenin ikinci ayağı olan Adliye Binasının yıkımını yapıyoruz. Biz hedeflerimizi büyük koyduk korkmadan hareket ediyoruz” dedi.

 

Sivas haberler, Sivas haber, Akıncılar haber, Altınyayla haber, Divriği haber, Doğanşar haber, Gemerek haber, Gölova haber, Gürün haber, Hafik haber, İmranlı haber, Kangal haber, Koyulhisar haber, Şarkışla haber, Suşehri haber, Ulaş haber, Yıldızeli haber, Zara haber

 

Öğrencilik tecrübelerini de anlatan Başkan Aydın, “Üniversitede hocamız ilk dersinde 35 yaşından sonra mimar olursunuz demişti evet bizde 35 yaşından sonra hem mimar hem de belediye başkanı olarak şehrimizi güzelleştirmeye başladık” ifadesini kullandı.

 

Başkan Aydın'dan sonra Belediye İmar Müdürü Erol Genç’te tecrübelerini öğrencilere anlattı.

 

Son olarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü söz alarak Başkan Aydın size öğrenim göreceğiniz Mimarlık üzerine izlenimlerini anlattı. Ben de ilimizin kültürel yanlarını anlatacağım diyerek; Sivas’ın tarihi, turistik ve kültürel değerlerine yönelik bilgi verdi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.