pendik escort bayan
ak

Sivas Doğumlu Kordon Celil'in yeni dizisi

15.09.2014 - 10:10, Güncelleme: 15.09.2014 - 10:10
 

Sivas Doğumlu Kordon Celil'in yeni dizisi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Şefkat Tepe dizisinin en gözde karakteri Kordon Celil'i transfer etti.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Şefkat Tepe dizisinin en gözde karakteri Kordon Celil'i transfer etti. Şefkat Tepe'de Kordon Celil'i canlandıran Ertuğrul Şakar geçen sezon diziden ayrılmıştı. Bu sene bir çok isim ile yollarını ayıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Ertuğrul Şakar'ı kadrosuna kattı. Kurtlar Vadisi Pusu, Şefkat Tepe'nin yıldızını kaptı! Kurtlar Vadisi Pusu, Kara ve Abdulhey karakterleri ile yollarını ayırdıktan sonra, STV'nin Şefkat Tepe dizisinin Kordon Celil'ini transer etti.  Samanyolu TV’nin sevilen dizisi “Şefkat Tepe”de Kordon Celil karakteri ile ünlenen Ertuğrul Şakar geçtiğimiz aylarda diziden ayrılmıştı. Oyuncunun yeni dizisi ise Kurtlar Vadisi Pusu oldu.  KURTLAR VADİSİNDE ROL ALACAK Ertuğrul Şakar yeni sezonda, Eylül ayında Kanal D ekranlarında devam edecek olan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadrosuna katıldı. Dizideki rolünün henüz ne olacağı belli değil ancak Tapınakçılarla birlikte öldürülen Vahap Kuzuzade’nin oğlu Fehmi Kuzuzade karakterini canlandıracağı konuşuluyor. VADİ'NİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusudizisinin çekimleri başladı. Sivas, haber, haber sitesi, haberci, haber oku, gazete, manşet, son dakika, ajans, spor, gündem, politika, flaş haber, dakik, siyaset, magazin, video Ertuğrul Şakar kimdir? Şefkat Tepe dizisi ile herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Ertuğrul Şakar, 1977 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünü okuyarak tamamlayan Ertuğrul bey  Hacettepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak  diksiyon ve tiyatro dersleri vermektedir. kordon celil kimdir, nereli, yaşı, ertuğrul Şakar hayatı, kordon celil, ertuğrul şakar,ertuğrul Şakar,biyografi Şefkat Tepe dizisinin yanı sıra Eyvah Halam ile Dördüncü Osman dizilerinde de rol aldı. Ayrıca sinema filmi olarak; Tombala ve Kavşak adlı filmlerde rol aldı.       YAZETE.COM
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Şefkat Tepe dizisinin en gözde karakteri Kordon Celil'i transfer etti.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Şefkat Tepe dizisinin en gözde karakteri Kordon Celil'i transfer etti. Şefkat Tepe'de Kordon Celil'i canlandıran Ertuğrul Şakar geçen sezon diziden ayrılmıştı. Bu sene bir çok isim ile yollarını ayıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Ertuğrul Şakar'ı kadrosuna kattı.

Kurtlar Vadisi Pusu, Şefkat Tepe'nin yıldızını kaptı! Kurtlar Vadisi Pusu, Kara ve Abdulhey karakterleri ile yollarını ayırdıktan sonra, STV'nin Şefkat Tepe dizisinin Kordon Celil'ini transer etti. 


Samanyolu TV’nin sevilen dizisi “Şefkat Tepe”de Kordon Celil karakteri ile ünlenen Ertuğrul Şakar geçtiğimiz aylarda diziden ayrılmıştı. Oyuncunun yeni dizisi ise Kurtlar Vadisi Pusu oldu. 


KURTLAR VADİSİNDE ROL ALACAK


Ertuğrul Şakar yeni sezonda, Eylül ayında Kanal D ekranlarında devam edecek olan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadrosuna katıldı. Dizideki rolünün henüz ne olacağı belli değil ancak Tapınakçılarla birlikte öldürülen Vahap Kuzuzade’nin oğlu Fehmi Kuzuzade karakterini canlandıracağı konuşuluyor.


VADİ'NİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI


Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusudizisinin çekimleri başladı.

Sivas, haber, haber sitesi, haberci, haber oku, gazete, manşet, son dakika, ajans, spor, gündem, politika, flaş haber, dakik, siyaset, magazin, video

Ertuğrul Şakar kimdir?


Şefkat Tepe dizisi ile herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Ertuğrul Şakar, 1977 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünü okuyarak tamamlayan Ertuğrul bey  Hacettepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak  diksiyon ve tiyatro dersleri vermektedir.

kordon celil kimdir, nereli, yaşı, ertuğrul Şakar hayatı, kordon celil, ertuğrul şakar,ertuğrul Şakar,biyografi

Şefkat Tepe dizisinin yanı sıra Eyvah Halam ile Dördüncü Osman dizilerinde de rol aldı. Ayrıca sinema filmi olarak; Tombala ve Kavşak adlı filmlerde rol aldı.

 


 

 

YAZETE.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.