pendik escort bayan
ak

Bacanızı Temizlettinizmi!

14.09.2014 - 17:41, Güncelleme: 14.09.2014 - 17:41
 

Bacanızı Temizlettinizmi!

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde baca temizliği yaptırmamış olan vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alması ve olası bir yangın veya karbonmonoksit zehirlenmesine mahal vermemeleri için baca temizliği yaptırmaları gerekiyor.

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde baca temizliği yaptırmamış olan vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alması ve olası bir yangın veya karbonmonoksit zehirlenmesine mahal vermemeleri için baca temizliği yaptırmaları gerekiyor.   Kış mevsiminde sık sık karşılaşılan karbonmonoksit zehirlenmeleri ve yangınlar için havaların güzel olduğu bu günlerde halkımızı uyarmayı görev biliyoruz. Baca tıkanıklıklarından kaynaklanan yangınlar ve karbonmonoksit zehirlenmeleri can ve mal kaybına neden olmakta. Bunun için uzman kişiler tarafından baca bakımı ve temizliği yapılması gerekmektedir. Baca bakımı ve temizliğini Sivas Belediyesi itfaiye ekibinden talep ederek veya bu hizmeti veren  özel firmalara yaptırabilirsiniz. - SİVAS
Yaklaşan kış mevsimi öncesinde baca temizliği yaptırmamış olan vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alması ve olası bir yangın veya karbonmonoksit zehirlenmesine mahal vermemeleri için baca temizliği yaptırmaları gerekiyor.

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde baca temizliği yaptırmamış olan vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alması ve olası bir yangın veya karbonmonoksit zehirlenmesine mahal vermemeleri için baca temizliği yaptırmaları gerekiyor.

 

Kış mevsiminde sık sık karşılaşılan karbonmonoksit zehirlenmeleri ve yangınlar için havaların güzel olduğu bu günlerde halkımızı uyarmayı görev biliyoruz. Baca tıkanıklıklarından kaynaklanan yangınlar ve karbonmonoksit zehirlenmeleri can ve mal kaybına neden olmakta. Bunun için uzman kişiler tarafından baca bakımı ve temizliği yapılması gerekmektedir.

Baca bakımı ve temizliğini Sivas Belediyesi itfaiye ekibinden talep ederek veya bu hizmeti veren  özel firmalara yaptırabilirsiniz. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.