pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eski Belediye Başkanı Yoğun Bakımda

10.09.2014 - 22:19, Güncelleme: 10.09.2014 - 22:19
 

Eski Belediye Başkanı Yoğun Bakımda

Sivas'lıların gönlünde taht kuran ve hemşehrileri tarafından çok sevilen, eski belediye başkanlarından Osman SEÇİLMİŞ rahatsızlanarak Sivas'ta özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş geçtiğimiz günlerde geçirdiği zor ameliyatın ardından taburcu olmuştu. Sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle tekrar hastaneye kaldırılan Seçilmiş’in yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. www.sivasbulteni.com Sivas Belediye eski başkanlarından Osman Seçilmiş, yeniden hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Seçilmiş’in sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.   Geçtiğimiz hafta Özel bir Hastanede belinden operasyon geçiren Osman Seçilmiş taburcu edilmişti. Daha sonra düşmeye bağlı olarak omuz kırığı nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan, Kırığa müdahale edilmeden akciğer enfeksiyonu başgösteren Seçilmiş, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ciğerlerinin zayıf düşmesinden veya bir ziyaretçiden dolayı enfeksiyon kaptığı zannedilen Seçilmiş’in yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.   Bizlerde Sivas Bülteni ailesi olarak Sayın Osman Seçilmiş'e geçmiş olsun diliyoruz. - SİVAS
Sivas'lıların gönlünde taht kuran ve hemşehrileri tarafından çok sevilen, eski belediye başkanlarından Osman SEÇİLMİŞ rahatsızlanarak Sivas'ta özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş geçtiğimiz günlerde geçirdiği zor ameliyatın ardından taburcu olmuştu. Sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle tekrar hastaneye kaldırılan Seçilmiş’in yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

www.sivasbulteni.com

Sivas Belediye eski başkanlarından Osman Seçilmiş, yeniden hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Seçilmiş’in sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

 

Geçtiğimiz hafta Özel bir Hastanede belinden operasyon geçiren Osman Seçilmiş taburcu edilmişti.


Daha sonra düşmeye bağlı olarak omuz kırığı nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan, Kırığa müdahale edilmeden akciğer enfeksiyonu başgösteren Seçilmiş, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ciğerlerinin zayıf düşmesinden veya bir ziyaretçiden dolayı enfeksiyon kaptığı zannedilen Seçilmiş’in yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

 

Bizlerde Sivas Bülteni ailesi olarak Sayın Osman Seçilmiş'e geçmiş olsun diliyoruz. - SİVAS



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.