pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Menderes Meşe, Sivas'ta Toprağa Verildi

08.09.2014 - 14:58, Güncelleme: 08.09.2014 - 14:58
 

Menderes Meşe, Sivas'ta Toprağa Verildi

İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe ölen 10 işçiden Sivaslı 23 yaşındaki Menderes Meşe, memleketi Sivas'ta gözyaşları içinde toprağa verildi.

İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe ölen 10 işçiden Sivaslı 23 yaşındaki Menderes Meşe, memleketi Sivas'ta gözyaşları içinde toprağa verildi.  Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe ölen işçilerden elektrik ustası Menderes Meşe'nin cenazesi İstanbul'dan ambulansla sabaha karşı Gemerek İlçesi Sızır Beldesi Eşikli Köyü'ne getirildi. Köy morguna konulan cenaze daha sonra tören için buradan  alındı. Köy mezarlığı yanında kılınan cenaze namazı ardından Menderes Meşe'nin cenazesi köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Menderes Meşe'nin babası Hatem, kardeşi Rasim Meşe, İstanbul'da birlikte çalıştığı iş arkadaşlarının yanı sıra köylüler katıldı. ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ Rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe yaşamını yitiren Menderes Meşe, geçen 18 Ocak günü vefat eden, annesi Emine Meşe'nin yanına dualar eşiğinde defnedildi. Ağabey Rasim Meşe ise, annesinin mezar tahtasına sarılarak "Kardeşimi sana emanet ediyorum" dedi. "HÜKÜMETİMİZ OLAYIN TAKİPÇİSİ" Cenaze törenine katılan ve ağabey Rasim Meşe ile yakından ilgilenen AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin öncelikle üzüntülü olduklarını belirtirken, şöyle dedi: "Mecidiyeköy'de meydana gelen kazada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ben başta hemşehrimiz olmak üzere tüm hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hükumetimiz olayın takipçisi ihmal ve aksaklıklar var ise gereği yapılacaktır. İş kazasında yaşamını yitiren işçilerimiz için hükumetimiz maddi ve manevi gerekli yardımı yapacaktır. Olayın takipçisiyiz. Gönül arz eder ki bu tip iş kazaları ile vatandaşlarımız ölmesin. İhmali ve kusuru olan var ise titizlikle incelenecektir. İdari ve adli soruşturma devam etmektedir. Biz tüm ölen vatandaşlarımız acılarını paylaşıyoruz. Şunu çok açık ve net olarak söylüyoruz olayın takipçisiyiz. Geride kalanlara hükumetimiz tarafından gerekli maddi ve manevi yardım ilgili kurumlar tarafından yapılacaktır. İnşallah ülke olarak millet olarak bir daha böyle üzüntüler ile karşılaşmayız. Ailenin tek isteği ihmal varmı yokmu bunun araştırılması ve ortaya çıkarılması yönünde." Rezisdans inşaatındı hayatını kaybeden Menderes Meşe'nin 2 hafta önce ağabeyi Rasim Meşe'nin düğününü yaptığı ve kredi borcunu ödemek için tekrar inşaata çalışmak için döndüğü ifade edildi. - Sivas sivazbulteni.com, sivazsbulteni.com, sivadbulteni.com, sivadsbulteni.com, sivaxbulteni.com, sivaxsbulteni.com
İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe ölen 10 işçiden Sivaslı 23 yaşındaki Menderes Meşe, memleketi Sivas'ta gözyaşları içinde toprağa verildi.

İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe ölen 10 işçiden Sivaslı 23 yaşındaki Menderes Meşe, memleketi Sivas'ta gözyaşları içinde toprağa verildi. 

Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe ölen işçilerden elektrik ustası Menderes Meşe'nin cenazesi İstanbul'dan ambulansla sabaha karşı Gemerek İlçesi Sızır Beldesi Eşikli Köyü'ne getirildi. Köy morguna konulan cenaze daha sonra tören için buradan  alındı. Köy mezarlığı yanında kılınan cenaze namazı ardından Menderes Meşe'nin cenazesi köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi BilginMenderes Meşe'nin babası Hatem, kardeşi Rasim Meşe, İstanbul'da birlikte çalıştığı iş arkadaşlarının yanı sıra köylüler katıldı.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Rezidans inşaatında 32'nci kattan zemine çakılan yük asansöründe yaşamını yitiren Menderes Meşe, geçen 18 Ocak günü vefat eden, annesi Emine Meşe'nin yanına dualar eşiğinde defnedildi. Ağabey Rasim Meşe ise, annesinin mezar tahtasına sarılarak "Kardeşimi sana emanet ediyorum" dedi.

"HÜKÜMETİMİZ OLAYIN TAKİPÇİSİ"

Cenaze törenine katılan ve ağabey Rasim Meşe ile yakından ilgilenen AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin öncelikle üzüntülü olduklarını belirtirken, şöyle dedi:

"Mecidiyeköy'de meydana gelen kazada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ben başta hemşehrimiz olmak üzere tüm hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hükumetimiz olayın takipçisi ihmal ve aksaklıklar var ise gereği yapılacaktır. İş kazasında yaşamını yitiren işçilerimiz için hükumetimiz maddi ve manevi gerekli yardımı yapacaktır. Olayın takipçisiyiz. Gönül arz eder ki bu tip iş kazaları ile vatandaşlarımız ölmesin. İhmali ve kusuru olan var ise titizlikle incelenecektir. İdari ve adli soruşturma devam etmektedir. Biz tüm ölen vatandaşlarımız acılarını paylaşıyoruz. Şunu çok açık ve net olarak söylüyoruz olayın takipçisiyiz. Geride kalanlara hükumetimiz tarafından gerekli maddi ve manevi yardım ilgili kurumlar tarafından yapılacaktır. İnşallah ülke olarak millet olarak bir daha böyle üzüntüler ile karşılaşmayız. Ailenin tek isteği ihmal varmı yokmu bunun araştırılması ve ortaya çıkarılması yönünde."

Rezisdans inşaatındı hayatını kaybeden Menderes Meşe'nin 2 hafta önce ağabeyi Rasim Meşe'nin düğününü yaptığı ve kredi borcunu ödemek için tekrar inşaata çalışmak için döndüğü ifade edildi. - Sivas

sivazbulteni.com, sivazsbulteni.com, sivadbulteni.com, sivadsbulteni.com, sivaxbulteni.com, sivaxsbulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.