pendik escort bayan
ak

Afişle Eş Arıyor

31.08.2014 - 13:45, Güncelleme: 31.08.2014 - 13:45
 

Afişle Eş Arıyor

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde oturan 37 yaşındaki Dursun Düzen, cadde ve sokaklara 'Evlenmek istiyorum' yazılı afişler asıp kendine eş arıyor.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde oturan 37 yaşındaki Dursun Düzen, cadde ve sokaklara 'Evlenmek istiyorum' yazılı afişler asıp kendine eş arıyor. Tepeardı Mahallesi, Yozgat Sokak'ta annesi Arife ve kardeşi Yasin Düzen ile birlikte oturan kaynak ustası Dursun Düzen, tüm çabalarına rağmen evlenecek birini bulamayınca, üzerinde 'Damat adayı Dursun Düzen' yazan bir afiş bastırdı. İlçenin cadde ve sokaklarına, üzerinde fotoğrafının ve cep telefonunda bulunduğu afişleri asan Düzen, "37 yaşındayım artık, bekarlık canıma tak etti. Evlenmek istiyorum, o yüzden böyle bir yola başvurdum. Taliplimi bekliyorum" dedi. - SUŞEHRİ  suşehri, SUŞEHRİ, SUSEHRI, susehri, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin, szivasbulteni.com, sdivasbulteni.com, sxivasbulteni.com, sviasbulteni.com, si9vasbulteni.com, siovasbulteni.com, si8vasbulteni.com, siavsbulteni.com, sivcasbulteni.com, sivfasbulteni.com
Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde oturan 37 yaşındaki Dursun Düzen, cadde ve sokaklara 'Evlenmek istiyorum' yazılı afişler asıp kendine eş arıyor.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde oturan 37 yaşındaki Dursun Düzen, cadde ve sokaklara 'Evlenmek istiyorum' yazılı afişler asıp kendine eş arıyor.

Tepeardı Mahallesi, Yozgat Sokak'ta annesi Arife ve kardeşi Yasin Düzen ile birlikte oturan kaynak ustası Dursun Düzen, tüm çabalarına rağmen evlenecek birini bulamayınca, üzerinde 'Damat adayı Dursun Düzen' yazan bir afiş bastırdı. İlçenin cadde ve sokaklarına, üzerinde fotoğrafının ve cep telefonunda bulunduğu afişleri asan Düzen, "37 yaşındayım artık, bekarlık canıma tak etti. Evlenmek istiyorum, o yüzden böyle bir yola başvurdum. Taliplimi bekliyorum" dedi. - SUŞEHRİ  suşehri, SUŞEHRİ, SUSEHRI, susehri, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin, szivasbulteni.com, sdivasbulteni.com, sxivasbulteni.com, sviasbulteni.com, si9vasbulteni.com, siovasbulteni.com, si8vasbulteni.com, siavsbulteni.com, sivcasbulteni.com, sivfasbulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.