pendik escort bayan
ak

Gül Gibi Saadet Mi?

31.08.2014 - 12:04, Güncelleme: 31.08.2014 - 12:04
 

Gül Gibi Saadet Mi?

Ömer Emir DOĞAN'ın Bugünkü yazısı....

Ortalama yedi yüz elli kelimelik yazılar yazıyorum. Kıymetli okurlarım bu nedenle beni eleştiriyorlar. Her ne kadar bu yazılar, genellikle kanun-yönetmelik vb. gibi değerlendirme yazıları olsa da yine de haklı okuyucularım. Beceri, az kelam ile çok meram anlatmaktan geçiyor. Efendim malumunuz 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, milletimizin büyük teveccühü ile halkımızın yarısından fazlasının reyini alarak, halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı oldu. Selefi, Sayın Abdullah GÜL hakkında, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çeşitli basın-yayın organlarında birbirine PARALEL çok şeyler yazıldı, çizildi. Öyle ki; bendeniz “çatı”ya Sayın Gül’ün çıkabileceğini dahi düşündüm. Sonunda Sayın Gül, “çatı, baca” gibi yüksek ve tehlikeli yerlere çıkmadı. Lakin bu seferde halefi Sayın Erdoğan’ın yerine, devletin başından inip, hükümetin başına geçeceğine dair PARALEL temenniler dile getirildi. Hatta temennalar edildi. Olağanüstü kongredeki, olağanüstü tertiplerle fitneye fırsat verilmedi ve Sayın Gül görevi devrederek İslambul’a yerleşti. İsmet Özel’in ifadesiyle; her şey ben(biz) yaşarken oldu. 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah GÜL, görev sonrası İslambul’daki ilk gününde merhum, muhterem başbakan Necmeddin ERBAKAN Hoca’nın kabrini ziyaret etti. Haberi duyar duymaz, sosyal medya hesabımdan Türkiye de ilk defa olarak yazdım: Sayın GÜL, acaba SAADET’e mi erecek? Demedi demeyin. Bazen böyle sesli düşünüyorum işte. Kıymetli okuyucularım. İşte size kısa bir yazı. Selametle. Yoksa saadetle mi demeliydim?!...  Ömer Emir DOĞAN / omeremirdogan@gmail.com  YAYINLANAN YAZILARDAN YAZARLARI SORUMLUDUR...   zsivasbulteni.com, dsivasbulteni.com, xsivasbulteni.com, svasbulteni.com, s9ivasbulteni.com, soivasbulteni.com, s8ivasbulteni.com, siasbulteni.com, sicvasbulteni.com, sifvasbulteni.com, sivzasbulteni.com, sivsasbulteni.com
Ömer Emir DOĞAN'ın Bugünkü yazısı....

Ortalama yedi yüz elli kelimelik yazılar yazıyorum. Kıymetli okurlarım bu nedenle beni eleştiriyorlar. Her ne kadar bu yazılar, genellikle kanun-yönetmelik vb. gibi değerlendirme yazıları olsa da yine de haklı okuyucularım. Beceri, az kelam ile çok meram anlatmaktan geçiyor.

Efendim malumunuz 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, milletimizin büyük teveccühü ile halkımızın yarısından fazlasının reyini alarak, halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı oldu. Selefi, Sayın Abdullah GÜL hakkında, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çeşitli basın-yayın organlarında birbirine PARALEL çok şeyler yazıldı, çizildi. Öyle ki; bendeniz “çatı”ya Sayın Gül’ün çıkabileceğini dahi düşündüm.

Sonunda Sayın Gül, “çatı, baca” gibi yüksek ve tehlikeli yerlere çıkmadı. Lakin bu seferde halefi Sayın Erdoğan’ın yerine, devletin başından inip, hükümetin başına geçeceğine dair PARALEL temenniler dile getirildi. Hatta temennalar edildi. Olağanüstü kongredeki, olağanüstü tertiplerle fitneye fırsat verilmedi ve Sayın Gül görevi devrederek İslambul’a yerleşti. İsmet Özel’in ifadesiyle; her şey ben(biz) yaşarken oldu.

11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah GÜL, görev sonrası İslambul’daki ilk gününde merhum, muhterem başbakan Necmeddin ERBAKAN Hoca’nın kabrini ziyaret etti. Haberi duyar duymaz, sosyal medya hesabımdan Türkiye de ilk defa olarak yazdım:

Sayın GÜL, acaba SAADET’e mi erecek? Demedi demeyin. Bazen böyle sesli düşünüyorum işte.

Kıymetli okuyucularım. İşte size kısa bir yazı. Selametle. Yoksa saadetle mi demeliydim?!...

 Ömer Emir DOĞAN / omeremirdogan@gmail.com 

YAYINLANAN YAZILARDAN YAZARLARI SORUMLUDUR...

 

zsivasbulteni.com, dsivasbulteni.com, xsivasbulteni.com, svasbulteni.com, s9ivasbulteni.com, soivasbulteni.com, s8ivasbulteni.com, siasbulteni.com, sicvasbulteni.com, sifvasbulteni.com, sivzasbulteni.com, sivsasbulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.