pendik escort bayan
ak

Bu Görüntü Yakışıyormu!

30.08.2014 - 12:07, Güncelleme: 30.08.2014 - 12:07
 

Bu Görüntü Yakışıyormu!

4 Eylül Sivas Kongresi’nin yıl dönümü Sivas'ta bir takım etkinlikler ile kutlanacak.

Büyük Önder Atatürk’ün 108 gün milli mücadeleyi yönettiği ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'taki tarihi 4 Eylül Kongre Binası’nın restorasyon çalışmalarının bitirilmemesi, binanın dışının bez ile kapatılması ve herhangi bir tadilat çalışmasının yapılmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vakıflar tarafından tadilat çalışması başlatılan, cephesi bez ile kapatılan kongre binasında gözle görülür bir çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, “Allah hiç bir tarihi eseri Vakıfların eline düşürmesin. Nereye el attılarsa rezil ettiler. Kongre binasında madem düzgün bir çalışma yapılmıyorlar bez ile kapatmalarının manası yoktu. Bezi çıkarsınlar. Bunca süredir yıksa yeniden yaparlardı, ne yazık ki hızlı bir çalışma yapılmadığından dolayı tadilat bitmedi. Bakan, Milletvekili, Vali ve Belediye başkanımızın bu olaya el atmaması Sivas adına büyük ayıp.” sözleriyle tepki gösterdiler.
4 Eylül Sivas Kongresi’nin yıl dönümü Sivas'ta bir takım etkinlikler ile kutlanacak.

Büyük Önder Atatürk’ün 108 gün milli mücadeleyi yönettiği ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'taki tarihi 4 Eylül Kongre Binası’nın restorasyon çalışmalarının bitirilmemesi, binanın dışının bez ile kapatılması ve herhangi bir tadilat çalışmasının yapılmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.


Vakıflar tarafından tadilat çalışması başlatılan, cephesi bez ile kapatılan kongre binasında gözle görülür bir çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, “Allah hiç bir tarihi eseri Vakıfların eline düşürmesin. Nereye el attılarsa rezil ettiler. Kongre binasında madem düzgün bir çalışma yapılmıyorlar bez ile kapatmalarının manası yoktu. Bezi çıkarsınlar. Bunca süredir yıksa yeniden yaparlardı, ne yazık ki hızlı bir çalışma yapılmadığından dolayı tadilat bitmedi. Bakan, Milletvekili, Vali ve Belediye başkanımızın bu olaya el atmaması Sivas adına büyük ayıp.” sözleriyle tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.