pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Chrisantus Üç Hafta Yok

27.08.2014 - 14:29, Güncelleme: 27.08.2014 - 14:29
 

Sivas'ta Chrisantus Üç Hafta Yok

Sivasspor'un yeni transferinden gelen sakatlık haberi moralleri bozdu.

Sivasspor'un yeni transferi Nijeryalı forvet Macauley Chrisantus, sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak. Alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı ekibin cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile oynadığı Cumhuriyet Kupası final maçında rakibiyle girdiği bir pozisyonda sakatlanan Chrisantus'un, İstanbul'da çekilen MR'ında sol arka uyluk kasında ikinci derece yırtık tespit edildi.  Tedavisine kulüp tesislerinde devam edilen ve fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Chrisantus, en az 3 hafta forma giyemeyecek.  ( Goal.Com )   sivas spor ile ilgili tüm haberler. sivas spor haberi, sivas spor haberleri,   sivas spor haberleri, sivas, spor, haberleri, haber, haberler, haber arama, haber arşivi sivasblnutei.com, sivasblniuet.com, sivasblitneu.com,sivasblientu.com, sivasblinteu.com, sivasbliunet.com, sivasbtlunei.com, sivasbtlenui.com, sivasbtlnuei.com, sivasbtlineu.com, sivasbtulnei.com, sivasbtuenli.com, sivasbtunlei.com, sivasbtuinel.com, sivasbteunli.com, sivasbtelnui.com
Sivasspor'un yeni transferinden gelen sakatlık haberi moralleri bozdu.

Sivasspor'un yeni transferi Nijeryalı forvet Macauley Chrisantus, sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.

Alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı ekibin cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile oynadığı Cumhuriyet Kupası final maçında rakibiyle girdiği bir pozisyonda sakatlanan Chrisantus'un, İstanbul'da çekilen MR'ında sol arka uyluk kasında ikinci derece yırtık tespit edildi. 

Tedavisine kulüp tesislerinde devam edilen ve fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Chrisantus, en az 3 hafta forma giyemeyecek.  ( Goal.Com )

 

sivas spor ile ilgili tüm haberler. sivas spor haberi, sivas spor haberleri,

 

sivas spor haberleri, sivas, spor, haberleri, haber, haberler, haber arama, haber arşivi

sivasblnutei.com, sivasblniuet.com, sivasblitneu.com,sivasblientu.com, sivasblinteu.com, sivasbliunet.com, sivasbtlunei.com, sivasbtlenui.com, sivasbtlnuei.com, sivasbtlineu.com, sivasbtulnei.com, sivasbtuenli.com, sivasbtunlei.com, sivasbtuinel.com, sivasbteunli.com, sivasbtelnui.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.