pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kurt Saldırısı

26.08.2014 - 19:31, Güncelleme: 26.08.2014 - 19:31
 

Sivas'ta Kurt Saldırısı

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Damlacık ve Kalın köylerinde çeşitli aralıklarla kurt saldırısına uğrayan 6 kişi yaralandı.

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Damlacık ve Kalın köylerinde çeşitli aralıklarla kurt saldırısına uğrayan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.   'ELİMİ AĞZINA SOKTUM, 10- 15 DAKİKA BOĞUŞTUK'   Yaşadığı talihsiz olayı anlatan Abdurrahman Kara, yaklaşık 15 dakika boyunca kurtla boğuştuğunu belirterek yaşadıklarnını şöyle anlattı:   "Sabah tarlada pancar suluyordum. Traktörümün yanına gitmiştim. O anda arkadan kurt saldırdı. Kurt yüzüme saldırınca sırtımızın üstüne ikimiz beraber ırmağa düştük. O anda kurdun boğazına çöktüm, suda boğdum kurdu. 5 kişiye daha saldırmış. Onlar bir şey yapamamışlar. Bize denk gelince işte son çare kurdu öldürmek zorunda kaldım."   Her 3 saldırıyı gerçekleştirenin aynı kurt olduğu sanılıyor. Kurdu suda boğarak öldürdüğünü belirten Kemal Keleş, "Öldükten sonra suda bıraktım. Akıntıya kapılıp gitti." diye konuştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - SİVAS   sivasbtleuin.com, sivasbtlneiu.com, sivasbtlieun.com, sivasbtulein.com, sivasbtuelin.com, sivasbtuneil.com, sivasbtuieln.com, sivasbteulin.com, sivasbteluin.com, Yıldızeli haber
SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Damlacık ve Kalın köylerinde çeşitli aralıklarla kurt saldırısına uğrayan 6 kişi yaralandı.

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Damlacık ve Kalın köylerinde çeşitli aralıklarla kurt saldırısına uğrayan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

'ELİMİ AĞZINA SOKTUM, 10- 15 DAKİKA BOĞUŞTUK'

 

Yaşadığı talihsiz olayı anlatan Abdurrahman Kara, yaklaşık 15 dakika boyunca kurtla boğuştuğunu belirterek yaşadıklarnını şöyle anlattı:

 

"Sabah tarlada pancar suluyordum. Traktörümün yanına gitmiştim. O anda arkadan kurt saldırdı. Kurt yüzüme saldırınca sırtımızın üstüne ikimiz beraber ırmağa düştük. O anda kurdun boğazına çöktüm, suda boğdum kurdu. 5 kişiye daha saldırmış. Onlar bir şey yapamamışlar. Bize denk gelince işte son çare kurdu öldürmek zorunda kaldım."

 

Her 3 saldırıyı gerçekleştirenin aynı kurt olduğu sanılıyor. Kurdu suda boğarak öldürdüğünü belirten Kemal Keleş, "Öldükten sonra suda bıraktım. Akıntıya kapılıp gitti." diye konuştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - SİVAS

 

sivasbtleuin.com, sivasbtlneiu.com, sivasbtlieun.com, sivasbtulein.com, sivasbtuelin.com, sivasbtuneil.com, sivasbtuieln.com, sivasbteulin.com, sivasbteluin.com, Yıldızeli haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.