pendik escort bayan
ak

"Ucuz etin yahnisi..."

Spor 12.08.2014 - 08:49, Güncelleme: 12.08.2014 - 08:49
 

"Ucuz etin yahnisi..."

Uygun fiyatlı ürünlere aldanmayın! Piyasa değerinin altında ürün satışı yapan internet siteleri tüketicileri mağdur ediyor.

“Araştırmadan sipariş vermeyin” diyen kullanıcının şikayeti şöyle: “Ucuz satıyorlar diye hoşuma giden bir saat almak istedim. Arkadaşlar ben giden param 30 lira bir şey çok umurumda değil ben bu yazıyı sizi uyarmak için yazıyorum. Sakın almayın size mail falan gelmiyor kredi kartından yanlış şifre girseniz de doğru şifre girseniz de eninde sonunda işlem tamamlandı yazıyor. Tam bir dolandırıcı site herhangi bir haber alamıyorsunuz asla telefon açılmıyor. Bu gibi işlemler için dava açmak gerekir eminim kazanırım ama hem 30 lira için uğraşamam hem de T.C de ki yargı sistemini biliyorsunuz asla hızlı tamamlanmaz. Benim yapabileceğim buradan sizleri uyarmak. Umarım bu mesajım sizlere ulaşır Çağrı merkezi asla açmıyor sipariş öncesi arayıp teyit edebilirsiniz”     sikayethaber.com
Uygun fiyatlı ürünlere aldanmayın! Piyasa değerinin altında ürün satışı yapan internet siteleri tüketicileri mağdur ediyor.

“Araştırmadan sipariş vermeyin” diyen kullanıcının şikayeti şöyle:


“Ucuz satıyorlar diye hoşuma giden bir saat almak istedim. Arkadaşlar ben giden param 30 lira bir şey çok umurumda değil ben bu yazıyı sizi uyarmak için yazıyorum. Sakın almayın size mail falan gelmiyor kredi kartından yanlış şifre girseniz de doğru şifre girseniz de eninde sonunda işlem tamamlandı yazıyor. Tam bir dolandırıcı site herhangi bir haber alamıyorsunuz asla telefon açılmıyor. Bu gibi işlemler için dava açmak gerekir eminim kazanırım ama hem 30 lira için uğraşamam hem de T.C de ki yargı sistemini biliyorsunuz asla hızlı tamamlanmaz. Benim yapabileceğim buradan sizleri uyarmak. Umarım bu mesajım sizlere ulaşır Çağrı merkezi asla açmıyor sipariş öncesi arayıp teyit edebilirsiniz”

 

 

sikayethaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.