pendik escort bayan
ak

Silahla İntihar Etti!

01.08.2014 - 17:47, Güncelleme: 01.08.2014 - 17:47
 

Silahla İntihar Etti!

Altınyayla ilçesine bağlı deliilyas kasabasında bir kişi silahla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde deliilyas beldesinde bir akrabasının evinde misafir olarak kalan  Orhan Kulmaç ( 30 ) intihar etti. İstanbul’da özel bir şirkette çalışan Kulmaç’ın intihar sebebi henüz bilinmezken başına silahla ateş ettiği ve yaşamını yitirdiği öğrenildi.    Sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda “Sen yoksun, boşuna yağıyor yağmur. Birlikte ıslanmayacağız” yazan Kulmaç’ın evli ve eşinden ayrı yaşadığı  öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Altınyayla ilçesine bağlı deliilyas kasabasında bir kişi silahla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde deliilyas beldesinde bir akrabasının evinde misafir olarak kalan  Orhan Kulmaç ( 30 ) intihar etti.

İstanbul’da özel bir şirkette çalışan Kulmaç’ın intihar sebebi henüz bilinmezken başına silahla ateş ettiği ve yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

 

Sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda “Sen yoksun, boşuna yağıyor yağmur. Birlikte ıslanmayacağız” yazan Kulmaç’ın evli ve eşinden ayrı yaşadığı  öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.