pendik escort bayan
ak

Zara Belediye Başkanından Bayram Mesajı

28.07.2014 - 20:45, Güncelleme: 28.07.2014 - 20:45
 

Zara Belediye Başkanından Bayram Mesajı

Zara belediye başkanı S.Ahmet Pala Zara halkı ve tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun mesajı yayınladı.

Pala  bayram mesajında : Bayramlar içinde bulunduğumuz sosyal, kültürel ve milli yapıya katkı sağlamak açısından büyük bir önem taşımakta, toplumumuz için bir ibadet olmanın yanı sıra bir moral kaynağı da olmaktadır. Ramazan Bayramı hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin ortak bir görevi olmalıdır.  Tüm Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı bayramlardan biri olan Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Ramazan Ayı’nın feyzi ile bir büyük bayrama daha kavuşmanın sevincini tüm vatandaşlarımızla birlikte paylaşıyor, tüm Zara'lı  halkımız başta olmak üzere tüm inananların mübarek Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık ,mutluluk ve başarı dileklerimi iletiyorum. Dedi. - ZARA
Zara belediye başkanı S.Ahmet Pala Zara halkı ve tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun mesajı yayınladı.

Pala  bayram mesajında : Bayramlar içinde bulunduğumuz sosyal, kültürel ve milli yapıya katkı sağlamak açısından büyük bir önem taşımakta, toplumumuz için bir ibadet olmanın yanı sıra bir moral kaynağı da olmaktadır. Ramazan Bayramı hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin ortak bir görevi olmalıdır. 


Tüm Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı bayramlardan biri olan Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Ramazan Ayı’nın feyzi ile bir büyük bayrama daha kavuşmanın sevincini tüm vatandaşlarımızla birlikte paylaşıyor, tüm Zara'lı  halkımız başta olmak üzere tüm inananların mübarek Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık ,mutluluk ve başarı dileklerimi iletiyorum. Dedi. - ZARA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.