pendik escort bayan
ak

Deliilyas B.Başkanı Akbulut'tan Bayram Mesajı

28.07.2014 - 20:26, Güncelleme: 28.07.2014 - 20:26
 

Deliilyas B.Başkanı Akbulut'tan Bayram Mesajı

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Akbulut, mesajında, bayramların barışın, sevgini, dostluğun ana kaynağı olduğunu vurguladı. Ramazan Bayramı'nın da paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini yansıttığını vurgulayan Akbulut, mesajında şunları kaydetti:   "Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki, bu birlik beraberlik ruhunu dünyada güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz ayakta kalmaya devam edecek ve yükselişini sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim." -  Deliilyas
Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Akbulut, mesajında, bayramların barışın, sevgini, dostluğun ana kaynağı olduğunu vurguladı.

Ramazan Bayramı'nın da paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini yansıttığını vurgulayan Akbulut, mesajında şunları kaydetti:

 

"Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki, bu birlik beraberlik ruhunu dünyada güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz ayakta kalmaya devam edecek ve yükselişini sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim." -  Deliilyas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.