pendik escort bayan
ak

3 Bin Kişi Gönül Sofrasında Buluştu

27.07.2014 - 21:21, Güncelleme: 27.07.2014 - 21:21
 

3 Bin Kişi Gönül Sofrasında Buluştu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kurulan "gönül sofrası"nda 3 bin kişiye iftar verildi.

Sivas vadi federasyonu ve Susehri belediyesinin birlikte ilk defa düzenlenen sokak iftar programı Suşehri eski sebze pazarında vatandaşların  yoğun katılımıyla gerçekleşti.   İftara , Sivas MV. Ali turan ,Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Akp Sivas İl başkanı Ziya Şahin, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Sivas Vadi Federasyonu Başkanı İsmail KARABİBER ve Federasyon Yönetim kurulu Üyeleri, Federasyona Üye İstanbulda kurulu 50 ‘ye Aşkın İlçe ve Köy Dernek Başkanları, Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, , Sivas İl gn . Meclis ÜyeleriSuşehri Belediye Meclis Üyeleri, , Suşehri İlçesi siyasi parti temsilcileri ve başkanları, Susehri merkezi ve yerel İdarenin birim Müdürleri, susehri Garnizon Komutanı, Susehri İlçesinde kurulu Oda ve Stk Temsilcileri katıldı.   3000 kişinin katıldığı iftar proğramı  kuran tilaveti ile başlayıp ilahi gurubunun seslendirdiği ilahilerle dinleyicilere güzel dakikalar yaşattı. Proğram Vadi federasyonu başkanı İsmail karabiber'in konusması iel son buldu. - SUŞEHRİ
Sivas'ın Suşehri ilçesinde kurulan "gönül sofrası"nda 3 bin kişiye iftar verildi.

Sivas vadi federasyonu ve Susehri belediyesinin birlikte ilk defa düzenlenen sokak iftar programı Suşehri eski sebze pazarında vatandaşların  yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 

İftara , Sivas MV. Ali turan ,Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Akp Sivas İl başkanı Ziya Şahin, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Sivas Vadi Federasyonu Başkanı İsmail KARABİBER ve Federasyon Yönetim kurulu Üyeleri, Federasyona Üye İstanbulda kurulu 50 ‘ye Aşkın İlçe ve Köy Dernek Başkanları, Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, , Sivas İl gn . Meclis ÜyeleriSuşehri Belediye Meclis Üyeleri, , Suşehri İlçesi siyasi parti temsilcileri ve başkanları, Susehri merkezi ve yerel İdarenin birim Müdürleri, susehri Garnizon Komutanı, Susehri İlçesinde kurulu Oda ve Stk Temsilcileri katıldı.

 

3000 kişinin katıldığı iftar proğramı  kuran tilaveti ile başlayıp ilahi gurubunun seslendirdiği ilahilerle dinleyicilere güzel dakikalar yaşattı. Proğram Vadi federasyonu başkanı İsmail karabiber'in konusması iel son buldu. - SUŞEHRİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.