pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın'ın Bayram Mesajı

25.07.2014 - 16:48, Güncelleme: 25.07.2014 - 16:48
 

Başkan Aydın'ın Bayram Mesajı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Ramazan bayramını kutladı. Aydın mesajında İslam dinine inananların birlikteliğine vurgu yaparak bu bayramda yeryüzündeki tüm masum milletlerin kan ve gözyaşının durmasını diledi.

Aydın, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazanı şerifi millet olarak birlikte idrak etmenin hazzını yaşadık. Oruçlarımızı tuttuk, zekâtlarımızı ve fitrelerimizi verdik. Rabbim tüm bu ibaretlerimizi kabul etsin mükâfatını ebedi dünyada almayı nasip etsin.   Değerli hemşerilerim. Ne mutlu ki yüz yıllardır İslam sancağı altında hür bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomik olarak açta açıkta kalan, insanı olmayan bir ülkedeyiz. Gerek devletimiz gerekse hayır sahiplerimiz bu ramazanda da düşkünü, yardıma muhtacı korudu, gözetti. Sofrasını ekmeğini paylaştı. Millet olarak bize yakışan bir ramazan ayını geride bıraktık.   Ve sonunda rabbim bizleri Bayrama kavuşturdu. Ben başta tüm Sivaslı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara, kardeşliğe, barışa ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum. Başta İslam için ve vatan için şehit düşen tüm müminlere Allah’tan rahmet diliyorum.   Bu mübarek bayramda Ramazan sofralarını bize zehir eden İsrail’in zulmünün sona ermesini Allahtan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimin ve Tüm İslam ülkelerinin akan kan karşısında tepkisiz kalmaması dileği ve umuduyla başta Filistin, Suriye, Arakan da yaşayan Müslüman kardeşlerim olmak üzere bütün İslam âleminin Ramazan bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorum.”
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Ramazan bayramını kutladı. Aydın mesajında İslam dinine inananların birlikteliğine vurgu yaparak bu bayramda yeryüzündeki tüm masum milletlerin kan ve gözyaşının durmasını diledi.

Aydın, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazanı şerifi millet olarak birlikte idrak etmenin hazzını yaşadık. Oruçlarımızı tuttuk, zekâtlarımızı ve fitrelerimizi verdik. Rabbim tüm bu ibaretlerimizi kabul etsin mükâfatını ebedi dünyada almayı nasip etsin.

 

Değerli hemşerilerim. Ne mutlu ki yüz yıllardır İslam sancağı altında hür bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomik olarak açta açıkta kalan, insanı olmayan bir ülkedeyiz. Gerek devletimiz gerekse hayır sahiplerimiz bu ramazanda da düşkünü, yardıma muhtacı korudu, gözetti. Sofrasını ekmeğini paylaştı. Millet olarak bize yakışan bir ramazan ayını geride bıraktık.

 

Ve sonunda rabbim bizleri Bayrama kavuşturdu. Ben başta tüm Sivaslı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara, kardeşliğe, barışa ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum. Başta İslam için ve vatan için şehit düşen tüm müminlere Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Bu mübarek bayramda Ramazan sofralarını bize zehir eden İsrail’in zulmünün sona ermesini Allahtan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimin ve Tüm İslam ülkelerinin akan kan karşısında tepkisiz kalmaması dileği ve umuduyla başta Filistin, Suriye, Arakan da yaşayan Müslüman kardeşlerim olmak üzere bütün İslam âleminin Ramazan bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.