pendik escort bayan
ak

Motosiklet turuna çıktılar, Halfeti'de cesetleri bulundu

Siyaset 24.07.2014 - 21:44, Güncelleme: 24.07.2014 - 21:44
 

Motosiklet turuna çıktılar, Halfeti'de cesetleri bulundu

MOTOSİKLETLE İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne geldikten sonra kendilerine ulaşılamayan emekli öğretmen 51 yaşındaki Abdullah Türk ile bir uluslararası petrol şirketinde çalışan 33 yaşındaki Engin Öksüz'ün, metruk bir

  Yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu Türk ve Öksüz'ün başları taşla ezilerek öldürüldüğü tahmin edilen cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay, dün gece geç saatlerde Halfeti'nin birkaç kilometre uzağındaki Çeken Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeden geçenler, kullanılmayan metruk bir binadan kötü kokular geldiğini fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve sevk edilen polisler, evde başları taşla ezilerek öldürülen 2 erkek cesedi bulunduğunu fark etti. Yapılan incelemede, cesetlerin 3 gün önce yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu ve bir gece önce motosikletleri bulunan Güneydoğu turuna çıkan Öksüz ve Türk'e ait olduğu saptandı. Her ikisi de evli ve birer çocuk babası olan Öksüz ve Türk'ün cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, motosiklet ile tura çıkan Türk ve Öksüz'ü başlarını taşla ezerek öldüren şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. "KURŞUNLANMIŞ, TANINMAMALARI İÇİN BAŞLARI TAŞLA EZİLMİŞ" Motosikletle İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde bulunan Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeleri teslim almak için İstanbul'dan gelen arkadaşları Mehmet Bora, cinayeti işleyenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Mehmet Bora, şöyle dedi: "Arkadaşlarımız İstanbul'dan hareket ederek, Ege ve Doğu turuna çıktı. Doğu turunu bitirdikten sonra Karadeniz üzerinden tekrar İstanbul'a dönmek istiyorlardı. Engin ağabey, Şanlıurfa'da son olarak eşi ile görüştükten sonra bir daha kendisine ulaşılamamış. Birkaç günden bu yana kendilerine ulaşılamıyordu. Biz de jandarma ve polis ekiplerine haber verdik, Halfeti barajına kamp kurmak istemişler, orada ne olduğunu bilmiyoruz. Şüpheliler ortada yok, kişi ve kişiler önce arkadaşlarımızı silahla vurulup tanınmaları için kafalarını taşla ezmiş." Abdullah Türk ve Engin Öksüz'ün cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak olan otopsinin ardından, defnedilmek üzere İstanbul'a gönderilecek. "BAŞKA YERE GİDİN DİYE YALVARDIM" Dün gece metruk bir binada cesetleri bulunan motosiklet tutkunları Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün, ölümü, motosiklet tutkunlarını yasa boğdu. Öksüz’ün sosyal medya sitesi Facebook’ta paylaşımlarda bulunan arkadaşları başsağlığı diledi. Olayın bir an önce aydınlatılması yönünde mesajların yazıldığı paylaşımlarda 'Moto Senkron Uğur' adlı kullanıcı, "Allah kahretsin 'Ben demiştim' demekten nefret ediyorum. Oytunu vazgeçirdim o turdan ama Engin’e yalvardım resmen 'Başka yere gidin' diye. 15 Temmuz’da dükkana uğradı yağını tamamladım. Üzgünüm başımız sağ olsun" mesajı yer aldı.
MOTOSİKLETLE İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne geldikten sonra kendilerine ulaşılamayan emekli öğretmen 51 yaşındaki Abdullah Türk ile bir uluslararası petrol şirketinde çalışan 33 yaşındaki Engin Öksüz'ün, metruk bir

 

Yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu Türk ve Öksüz'ün başları taşla ezilerek öldürüldüğü tahmin edilen cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Olay, dün gece geç saatlerde Halfeti'nin birkaç kilometre uzağındaki Çeken Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeden geçenler, kullanılmayan metruk bir binadan kötü kokular geldiğini fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve sevk edilen polisler, evde başları taşla ezilerek öldürülen 2 erkek cesedi bulunduğunu fark etti. Yapılan incelemede, cesetlerin 3 gün önce yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu ve bir gece önce motosikletleri bulunan Güneydoğu turuna çıkan Öksüz ve Türk'e ait olduğu saptandı.


Her ikisi de evli ve birer çocuk babası olan Öksüz ve Türk'ün cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, motosiklet ile tura çıkan Türk ve Öksüz'ü başlarını taşla ezerek öldüren şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


"KURŞUNLANMIŞ, TANINMAMALARI İÇİN BAŞLARI TAŞLA EZİLMİŞ"


Motosikletle İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde bulunan Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeleri teslim almak için İstanbul'dan gelen arkadaşları Mehmet Bora, cinayeti işleyenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Mehmet Bora, şöyle dedi: "Arkadaşlarımız İstanbul'dan hareket ederek, Ege ve Doğu turuna çıktı. Doğu turunu bitirdikten sonra Karadeniz üzerinden tekrar İstanbul'a dönmek istiyorlardı. Engin ağabey, Şanlıurfa'da son olarak eşi ile görüştükten sonra bir daha kendisine ulaşılamamış. Birkaç günden bu yana kendilerine ulaşılamıyordu. Biz de jandarma ve polis ekiplerine haber verdik, Halfeti barajına kamp kurmak istemişler, orada ne olduğunu bilmiyoruz. Şüpheliler ortada yok, kişi ve kişiler önce arkadaşlarımızı silahla vurulup tanınmaları için kafalarını taşla ezmiş."

Abdullah Türk ve Engin Öksüz'ün cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak olan otopsinin ardından, defnedilmek üzere İstanbul'a gönderilecek.



"BAŞKA YERE GİDİN DİYE YALVARDIM"


Dün gece metruk bir binada cesetleri bulunan motosiklet tutkunları Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün, ölümü, motosiklet tutkunlarını yasa boğdu.


Öksüz’ün sosyal medya sitesi Facebook’ta paylaşımlarda bulunan arkadaşları başsağlığı diledi. Olayın bir an önce aydınlatılması yönünde mesajların yazıldığı paylaşımlarda 'Moto Senkron Uğur' adlı kullanıcı, "Allah kahretsin 'Ben demiştim' demekten nefret ediyorum. Oytunu vazgeçirdim o turdan ama Engin’e yalvardım resmen 'Başka yere gidin' diye. 15 Temmuz’da dükkana uğradı yağını tamamladım. Üzgünüm başımız sağ olsun" mesajı yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.