pendik escort bayan
ak

Ahmet Kuzu: Akıttıkları Kanda Boğulacaklar

24.07.2014 - 19:13, Güncelleme: 24.07.2014 - 19:13
 

Ahmet Kuzu: Akıttıkları Kanda Boğulacaklar

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu: "Vahşetin acımasız temsilcisi olan ve yarım asırdır bulunduğu bölgeye kan ve gözyaşı akıtan İsrail’i nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu mübarek günde akıttıkları kanda boğulacaklarına inanıyoruz" dedi.

Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği kanlı saldırıyı kınadı. Dünya tarihinin en karanlık ve en zor günlerinin yaşandığını belirten Ahmet Kuzu, "Kan ve gözyaşının acımasızca akıtıldığı zor bir dönemi birlikte yaşıyoruz. Millet olarak yüreğimiz yanıyor, içimiz parçalanıyor. Yanı başımızda, Filistin’de, Gazze’de bir vahşet akıl almaz boyutta işleniyor. Masum insanlar, küçücük çocuklar katlediliyor.İsrail, Gazze’de sahildeki çocuktan evindeki yaşlı kadına kadar genç yaşlı, silahlı silahsız demeden, gözünü kan bürümüşçesine var gücüyle saldırıyor, katlediyor" dedi. Dünyanın gözü önünde bir insanlık suçu işlendiğini kaydeden Ahmet Kuzu, "Kurulduğu günden beri Ortadoğu’nun ve mazlum Filistin halkının zalimi, katili olmaya devam eden İsrail, 21. yüzyıl modern ve çağdaş dünyasının gözlerine baka baka bir vahşeti, bir katliamı adeta bir soykırımı hunharca işliyor. Gazze’yi kan gölüne çevirmeye devam ediyor. Demokrasiden, insan haklarından, çevre korumacılığı için mangalda kül bırakmayan sözüm ona insanlık yanlısı koca bir dünya başta ABD ve Avrupa Birliği olmak üzere, sanki katliama onay vermişçesine, seyretmekten başka bir şey yapmıyor. Bu tablo çağımızın yüzkarasıdır. Utanç vesikasıdır. Kara lekesidir. Mazlum Filistin halkının üzerine yağan bombalar, aralıksız sürdürülen kara harekâtı ve günahsız çocukların vahşice öldürülmesine seyirci kalınması, kendini “insan” kabul eden hiç bir kimsenin kabul edeceği bir durum değildir. Ve ne yazık ki, kınamanın ötesinde, bu vahşet durdurulamıyor. İsrail ise, bunu durdurmamak için sessiz ve tavırsız kalanlardan güç alıyor, cesaret alıyor." diye konuştu. Birleşmiş milletlere seslenen Ahmet Kuzu sözlerine şöyle devam etti: "Birleşmiş milletleri, İnsan hakları savunucusu örgütleri ve insanım diyen herkesi bu vahşi saldırılara karşı “dur demeye”, ve “durdurmaya” davet ediyoruz. Ve vahşetin acımasız temsilcisi olan ve yarım asırdır bulunduğu bölgeye kan ve gözyaşı akıtan İsrail’i nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu mübarek günde akıttıkları kanda boğulacaklarına inanıyoruz. Bu vahşet ve canilik karşısında, insanım diyen herkes, özgürlük ve insan hakları savunucuları ve özellikle Müslümanlar birlik olmalı, iç çatışmalara son vermeli ve dünyanın neresinde olursa olsun haksızlığa, adaletsizliğe karşı çıkmalıdır. Bu vesile ile dünyanın dört bir yanında vahşete ve katliamlara maruz kalanlara Yüce Allah’tan rahmet, yaralı Müslüman kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. "
AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu: "Vahşetin acımasız temsilcisi olan ve yarım asırdır bulunduğu bölgeye kan ve gözyaşı akıtan İsrail’i nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu mübarek günde akıttıkları kanda boğulacaklarına inanıyoruz" dedi.

Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği kanlı saldırıyı kınadı.

Dünya tarihinin en karanlık ve en zor günlerinin yaşandığını belirten Ahmet Kuzu, "Kan ve gözyaşının acımasızca akıtıldığı zor bir dönemi birlikte yaşıyoruz. Millet olarak yüreğimiz yanıyor, içimiz parçalanıyor. Yanı başımızda, Filistin’de, Gazze’de bir vahşet akıl almaz boyutta işleniyor. Masum insanlar, küçücük çocuklar katlediliyor.İsrail, Gazze’de sahildeki çocuktan evindeki yaşlı kadına kadar genç yaşlı, silahlı silahsız demeden, gözünü kan bürümüşçesine var gücüyle saldırıyor, katlediyor" dedi.

Dünyanın gözü önünde bir insanlık suçu işlendiğini kaydeden Ahmet Kuzu, "Kurulduğu günden beri Ortadoğu’nun ve mazlum Filistin halkının zalimi, katili olmaya devam eden İsrail, 21. yüzyıl modern ve çağdaş dünyasının gözlerine baka baka bir vahşeti, bir katliamı adeta bir soykırımı hunharca işliyor. Gazze’yi kan gölüne çevirmeye devam ediyor. Demokrasiden, insan haklarından, çevre korumacılığı için mangalda kül bırakmayan sözüm ona insanlık yanlısı koca bir dünya başta ABD ve Avrupa Birliği olmak üzere, sanki katliama onay vermişçesine, seyretmekten başka bir şey yapmıyor. Bu tablo çağımızın yüzkarasıdır. Utanç vesikasıdır. Kara lekesidir. Mazlum Filistin halkının üzerine yağan bombalar, aralıksız sürdürülen kara harekâtı ve günahsız çocukların vahşice öldürülmesine seyirci kalınması, kendini “insan” kabul eden hiç bir kimsenin kabul edeceği bir durum değildir. Ve ne yazık ki, kınamanın ötesinde, bu vahşet durdurulamıyor. İsrail ise, bunu durdurmamak için sessiz ve tavırsız kalanlardan güç alıyor, cesaret alıyor." diye konuştu.

Birleşmiş milletlere seslenen Ahmet Kuzu sözlerine şöyle devam etti:

"Birleşmiş milletleri, İnsan hakları savunucusu örgütleri ve insanım diyen herkesi bu vahşi saldırılara karşı “dur demeye”, ve “durdurmaya” davet ediyoruz. Ve vahşetin acımasız temsilcisi olan ve yarım asırdır bulunduğu bölgeye kan ve gözyaşı akıtan İsrail’i nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu mübarek günde akıttıkları kanda boğulacaklarına inanıyoruz. Bu vahşet ve canilik karşısında, insanım diyen herkes, özgürlük ve insan hakları savunucuları ve özellikle Müslümanlar birlik olmalı, iç çatışmalara son vermeli ve dünyanın neresinde olursa olsun haksızlığa, adaletsizliğe karşı çıkmalıdır. Bu vesile ile dünyanın dört bir yanında vahşete ve katliamlara maruz kalanlara Yüce Allah’tan rahmet, yaralı Müslüman kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.