pendik escort bayan
ak

Arınç'tan bayram tatili ile ilgili açıklama

22.07.2014 - 07:57, Güncelleme: 22.07.2014 - 07:57
 

Arınç'tan bayram tatili ile ilgili açıklama

Bülent Arınç Bayram izniyle ilgili, "Beklendiği perşembe ve cuma günü izin olmayacak. Bayram izni 30 Temmuz'da bitecek." dedi.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Ramazan Bayramı için açıklamalarda bulundu. Arınç, "Beklendiği perşembe ve cuma günü izin olmayacak. Bayram izni 30 Temmuz'da bitecek." dedi. "BAYRAM İZNİ 30 AĞUSTOS'TA BİTECEK" Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Önümüzde Ramazan Bayramı var. Perşembe ve Cuma günlerinin idari izinli sayılıp sayılmayacağı konusunda bir beklenti oluşmuştu. Hayır sayılmayacak. Bayram 30’u akşamı bitmiş olacak. Bayram süresince köprü ve otoyollardan geçiş ücretsiz olacaktır" diye konuştu.   Kaynak: Haber7.com
Bülent Arınç Bayram izniyle ilgili, "Beklendiği perşembe ve cuma günü izin olmayacak. Bayram izni 30 Temmuz'da bitecek." dedi.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent ArınçRamazan Bayramı için açıklamalarda bulundu. Arınç, "Beklendiği perşembe ve cuma günü izin olmayacak. Bayram izni 30 Temmuz'da bitecek." dedi.


"BAYRAM İZNİ 30 AĞUSTOS'TA BİTECEK"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Önümüzde Ramazan Bayramı var. Perşembe ve Cuma günlerinin idari izinli sayılıp sayılmayacağı konusunda bir beklenti oluşmuştu. Hayır sayılmayacak. Bayram 30’u akşamı bitmiş olacak. Bayram süresince köprü ve otoyollardan geçiş ücretsiz olacaktır" diye konuştu.

 

Kaynak: Haber7.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.