pendik escort bayan
ak

4 Aylık Süreyya'nın Ameliyat İçin 'Yarım Kilo' Alması Gerekiyor

21.07.2014 - 21:38, Güncelleme: 21.07.2014 - 21:38
 

4 Aylık Süreyya'nın Ameliyat İçin 'Yarım Kilo' Alması Gerekiyor

Sivas'ta doğuştan kalbinde iki delik bulunan 4 aylık Süreyya Döleker ameliyat için kilo engeline takıldı.

Sivas'ta doğuştan kalbinde iki delik bulunan 4 aylık Süreyya Döleker ameliyat için kilo engeline takıldı. Küçük kız 500 gram daha kilo alması halinde ameliyat edilecek. Yüceyurt Mahallesi'nde tek katlı müstakil bir evde yaşayan 7 yıllık evli Hatun- Rıza Döleker çiftinin 4 ay önce kızları Süreyya dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra minik Süreyya'da doğuştan iki kalp deliği saptandı. Ameliyat olması planlanan bebeğe kilosunun yetersiz olması engel oldu. 4 kilo olan bebeğin 500 gram daha kilo olması gerektiği belirtildi. İl merkezinde bir lokantada garsonluk yapan baba Rıza Döleker kızının 1 ay önce ateşlendiğini ve doktora götürdüklerini belirterek, Yapılan muayenede kalpte sorun olduğu belirtildi. Yapılan tetkiklerin ardından kızımın kalbinde biri büyük biri küçük iki tane delik olduğunu öğrendik. Doktorlar acil olarak ameliyat olması gerektiğini söyledi. Bizi İstanbul Koşuyolu Hastanesi Çocuk Kalp Cerrahisine sevk ettiler. Oraya gittik. Oradaki doktorlar da gerekli muayeneyi yaptı. Ama kilo sorunu olduğu için ameliyat yapamadılar. Kızımın ameliyat olabilmesi için yarım kilo daha alması gerektiğini söylediler. Rahatsızlığı nedeni ile kilo alma problemi var. Kilo alması için elimizden geleni yapıyoruz dedi. Aynı şekilde kalp rahatsızlıktan dolayı geçen yıl dünyaya gelen Nur isimli bebeklerini kaybettiğini belirten Döleker, Onu da kontrol için İstanbul'a sevk etmişlerdi ama götürememiştim. 18 gün yaşadıktan sonra öldü. Bu çocuğum da ölsün istemiyorum diye konuştu. Yaptığı işten günlük 40-50 lira kazandığını ancak kızının tedavisi için sık sık il dışına çıktıklarını belirten Döleker, masrafları karşılamakta zorlandığını dile getirdi. Kızının sağlığına kavuşması için dua ettiğini belirten gözüyaşlı annesi Hatun Döleker ise Çocuğumun diğer kızım gibi ölmesini değil, ameliyat olarak yaşamasını istiyorum diye konuştu. Süreyya'nın önümüzdeki günlerde tedavi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne gideceği ve kilosunun yeterli olması halinde ameliyat olacağı belirtildi. Küçük bebeğin böbreğinde de taş tespit edildiği ve onun için de ayrıca tedavi göreceği öğrenildi. Ailenin 3 yaşındaki büyük kızları Damla Nur'un ise bir sağlık problemi bulunmuyor. - SİVAS
Sivas'ta doğuştan kalbinde iki delik bulunan 4 aylık Süreyya Döleker ameliyat için kilo engeline takıldı.

Sivas'ta doğuştan kalbinde iki delik bulunan 4 aylık Süreyya Döleker ameliyat için kilo engeline takıldı. Küçük kız 500 gram daha kilo alması halinde ameliyat edilecek.

Yüceyurt Mahallesi'nde tek katlı müstakil bir evde yaşayan 7 yıllık evli Hatun- Rıza Döleker çiftinin 4 ay önce kızları Süreyya dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra minik Süreyya'da doğuştan iki kalp deliği saptandı. Ameliyat olması planlanan bebeğe kilosunun yetersiz olması engel oldu. 4 kilo olan bebeğin 500 gram daha kilo olması gerektiği belirtildi. İl merkezinde bir lokantada garsonluk yapan baba Rıza Döleker kızının 1 ay önce ateşlendiğini ve doktora götürdüklerini belirterek, Yapılan muayenede kalpte sorun olduğu belirtildi. Yapılan tetkiklerin ardından kızımın kalbinde biri büyük biri küçük iki tane delik olduğunu öğrendik. Doktorlar acil olarak ameliyat olması gerektiğini söyledi. Bizi İstanbul Koşuyolu Hastanesi Çocuk Kalp Cerrahisine sevk ettiler. Oraya gittik. Oradaki doktorlar da gerekli muayeneyi yaptı. Ama kilo sorunu olduğu için ameliyat yapamadılar. Kızımın ameliyat olabilmesi için yarım kilo daha alması gerektiğini söylediler. Rahatsızlığı nedeni ile kilo alma problemi var. Kilo alması için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Aynı şekilde kalp rahatsızlıktan dolayı geçen yıl dünyaya gelen Nur isimli bebeklerini kaybettiğini belirten Döleker, Onu da kontrol için İstanbul'a sevk etmişlerdi ama götürememiştim. 18 gün yaşadıktan sonra öldü. Bu çocuğum da ölsün istemiyorum diye konuştu. Yaptığı işten günlük 40-50 lira kazandığını ancak kızının tedavisi için sık sık il dışına çıktıklarını belirten Döleker, masrafları karşılamakta zorlandığını dile getirdi.

Kızının sağlığına kavuşması için dua ettiğini belirten gözüyaşlı annesi Hatun Döleker ise Çocuğumun diğer kızım gibi ölmesini değil, ameliyat olarak yaşamasını istiyorum diye konuştu.

Süreyya'nın önümüzdeki günlerde tedavi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne gideceği ve kilosunun yeterli olması halinde ameliyat olacağı belirtildi. Küçük bebeğin böbreğinde de taş tespit edildiği ve onun için de ayrıca tedavi göreceği öğrenildi. Ailenin 3 yaşındaki büyük kızları Damla Nur'un ise bir sağlık problemi bulunmuyor. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.