pendik escort bayan
ak

Bunuda Yaptılar!

Spor 20.07.2014 - 02:21, Güncelleme: 20.07.2014 - 02:21
 

Bunuda Yaptılar!

“1. sınıf özel yapım Samsung S4’ler Filistinli çocuklar için 499 lira yerine 199 lira gelirimizi onlarla paylaşıyoruz faturanız ve bağış makbuzunuzla x numarayı arayın…” cep telefonlarınıza İsrail’in Gazze saldırıları devam ettiği sürece böyle mesajlar ge

Dolandırıcılar İsrail’in Gazze saldırısını fırsata çeviriyor. Aramanız istenen numarayı aradığınız zaman “Numaranızı sisteme kaydettik, müşteri temsilcimiz en kısa sürede sizi arayacaktır deniliyor ve aranmıyor” deniyor. Piyasa fiyatı 1400 lira civarında olan bir telefonun 499 liraya nasıl satıldığı da ayrıca merak konuştu... Tüketiciler Derneği Başkanı Aydın Ağaoğlu bu tür mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyip söz konusu mesajları atan kuruluşları eleştirdi. Ağaoğlu, “Eskiden beri insanlarımızın vicdani değerleri kullanarak onlardan yararlanıyorlar. Samsung S4'lerin 499 lira yerine 199 liraya düşürüp, bunu da Filistinli çocuklara bağlıyorlar. Bilmediğiniz dernek , firmadan bağış ve alışverişlerde bulunmayın. S4'e 499 lira demiş ancak en ucuzu bin lira civarında bu nasıl mümkün olabilir?” açıklamasını yaptı. Ağaoğlu bu tür telefon fırsatı reklamlarının daha çok küçük çaplı televizyon kanallarında gösterildiğini ifade ederken, "İnsanların acılarından kar elde etmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Satıcıyla karşı karşıya gelmeden ve ürünü görmeden yapılan alışverişlerde tüketicinin 14 gün içerisinde gerekçe göstermeden iade etme imkanı bulunuyor" diye konuştu. BİLMEDİĞİNİZ YERDEN ALMAYIN Tabii bu imkandan yararlanabilmek için karşınızdaki firmaya ulaşılabilmesi gerekiyor. Çakma ürün satın almak isteyen tüketici siparişi geldiğinde paketi açıyor, beklediği ürünle alakası olmayan malzemeler çıkıyor. O yüzden bilmediğiniz yerden bir şey almayın” dedi.   
“1. sınıf özel yapım Samsung S4’ler Filistinli çocuklar için 499 lira yerine 199 lira gelirimizi onlarla paylaşıyoruz faturanız ve bağış makbuzunuzla x numarayı arayın…” cep telefonlarınıza İsrail’in Gazze saldırıları devam ettiği sürece böyle mesajlar ge

Dolandırıcılar İsrail’in Gazze saldırısını fırsata çeviriyor. Aramanız istenen numarayı aradığınız zaman “Numaranızı sisteme kaydettik, müşteri temsilcimiz en kısa sürede sizi arayacaktır deniliyor ve aranmıyor” deniyor. Piyasa fiyatı 1400 lira civarında olan bir telefonun 499 liraya nasıl satıldığı da ayrıca merak konuştu...


Tüketiciler Derneği Başkanı Aydın Ağaoğlu bu tür mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyip söz konusu mesajları atan kuruluşları eleştirdi. Ağaoğlu, “Eskiden beri insanlarımızın vicdani değerleri kullanarak onlardan yararlanıyorlar. Samsung S4'lerin 499 lira yerine 199 liraya düşürüp, bunu da Filistinli çocuklara bağlıyorlar. Bilmediğiniz dernek , firmadan bağış ve alışverişlerde bulunmayın. S4'e 499 lira demiş ancak en ucuzu bin lira civarında bu nasıl mümkün olabilir?” açıklamasını yaptı. Ağaoğlu bu tür telefon fırsatı reklamlarının daha çok küçük çaplı televizyon kanallarında gösterildiğini ifade ederken, "İnsanların acılarından kar elde etmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Satıcıyla karşı karşıya gelmeden ve ürünü görmeden yapılan alışverişlerde tüketicinin 14 gün içerisinde gerekçe göstermeden iade etme imkanı bulunuyor" diye konuştu.


BİLMEDİĞİNİZ YERDEN ALMAYIN

Tabii bu imkandan yararlanabilmek için karşınızdaki firmaya ulaşılabilmesi gerekiyor. Çakma ürün satın almak isteyen tüketici siparişi geldiğinde paketi açıyor, beklediği ürünle alakası olmayan malzemeler çıkıyor. O yüzden bilmediğiniz yerden bir şey almayın” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.