pendik escort bayan
ak

Uzman çavuş vuruldu, ilçe karıştı

20.07.2014 - 02:03, Güncelleme: 20.07.2014 - 02:03
 

Uzman çavuş vuruldu, ilçe karıştı

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde yolda yürüyen bir uzman çavuş, caddede çıkan arbede sırasında tabancayla yaralandı. Kimliği açıklanmayan uzman çavuş Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayın yerinde toplanan grup ile güvenlik güçleri

  Olay, bugün saat 15.00'de Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. Sivil giyimli olduğu belirtilen bir uzman çavuş caddede yürürken, kendisine tepki gösteren kişilerle tartıştı. Görgü tanılarının anlattığına göre tartışma bir anda arbedeye dönüştü ve silahla vurulan uzman çavuş, yaralı haliyle oradan uzaklaşmaya çalışırken 50 metre ilerde yere düştü. Çevrede bulunan bir grup, uzman çavuşu düştüğü yerden kaldırıp, yakındaki emniyet aracına kadar götürüp polislere teslim etti. Uzman çavuş, buradan çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. OLAY ÇIKINCA ESNAF KEPENK KAPATTI Uzman çavuşun yaralandığı olay yerine sevk edilen polisler burada çalışma yaparken, çevrede toplananlar tepki gösterdi. Caddede toplananların sayısı artınca gerginlik tırmandı ve polisler grubun dağılmasını istedi. Grup buna uymayınca, polis gaz bombası ve plastik mermi kullandı.  Kalabalık dağıtılırken, esnaf da olay nedeniyle işyerlerini kapattı. VALİ: SİLAHINI DA ALMAK İSTEMİŞLER Vali Yakup Canbolat olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde bir arbede yaşanmış. Bu arbede sırasında da uzman çavuş arkadaşımız yaralanmış. Yaralı uzman çavuş tedavi altında. Arbede sırasında uzman çavuşun silahını da almaya çalışmışlar. Bu sırada da yaralanmış. Güvenlik güçleri, olayın nedenini araştırıyor" dedi.
HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde yolda yürüyen bir uzman çavuş, caddede çıkan arbede sırasında tabancayla yaralandı. Kimliği açıklanmayan uzman çavuş Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayın yerinde toplanan grup ile güvenlik güçleri

 

Olay, bugün saat 15.00'de Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. Sivil giyimli olduğu belirtilen bir uzman çavuş caddede yürürken, kendisine tepki gösteren kişilerle tartıştı. Görgü tanılarının anlattığına göre tartışma bir anda arbedeye dönüştü ve silahla vurulan uzman çavuş, yaralı haliyle oradan uzaklaşmaya çalışırken 50 metre ilerde yere düştü.


Çevrede bulunan bir grup, uzman çavuşu düştüğü yerden kaldırıp, yakındaki emniyet aracına kadar götürüp polislere teslim etti. Uzman çavuş, buradan çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.


OLAY ÇIKINCA ESNAF KEPENK KAPATTI


Uzman çavuşun yaralandığı olay yerine sevk edilen polisler burada çalışma yaparken, çevrede toplananlar tepki gösterdi. Caddede toplananların sayısı artınca gerginlik tırmandı ve polisler grubun dağılmasını istedi. Grup buna uymayınca, polis gaz bombası ve plastik mermi kullandı. 


Kalabalık dağıtılırken, esnaf da olay nedeniyle işyerlerini kapattı.


VALİ: SİLAHINI DA ALMAK İSTEMİŞLER


Vali Yakup Canbolat olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde bir arbede yaşanmış. Bu arbede sırasında da uzman çavuş arkadaşımız yaralanmış. Yaralı uzman çavuş tedavi altında. Arbede sırasında uzman çavuşun silahını da almaya çalışmışlar. Bu sırada da yaralanmış. Güvenlik güçleri, olayın nedenini araştırıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.